Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg alene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg alene

nov 10 2008 - 01:42
Jeg føler meg så alene her jeg bor.. Sånn, jeg har ikke starte på ungdomsskolen en gang, men er helt lost.

Føler det ihvertfall slik. Vennene mine ringer aldri, og min bestevenn.. som jeg trodde var min bestevenn driter i meg, og er heller med andre.
Den eneste jeg har sagt dette til er en nettvenn. Jeg stoler på henne, men føler ikke at det er nok. Hun har faktisk hjulpet meg MASSE gjennom tider, og hun ga meg linken til denne siden.

Men til saken igjen. Jeg føler meg helt alene, og dum. Som om det er noe galt med meg. Ingen vil være med meg, ringer meg eller noe. HVA skal jeg gjøre?
Avatar

Re: Føler meg alene

des 3 2008 - 23:42
du som er så ung må være sterk for din egen del. jeg trodde hele livet mitt var over da jeg var 10 og ungdomslivet ble verre men det ble bedre på vidregående og enda bedre etter jeg ble 18. Ikke mist håpet P.S HVis de driter i deg synes jeg at de ikke fortjener at du bryr deg om de heller. hev deg over slikt, du.
Avatar

Re: Føler meg alene

des 3 2008 - 23:49
Det er helt sikkert ikke noe galt med deg , unger og ungdom trenger ikker ha noe grunn til og fryse ut en annen. Da jeg ble fryst ut selv slutten av barneskolen og ungdomskolen var at hvis de ikke behandlet meg med respekt gikk jeg rett opp i ansiktet dems og spurte hva i all verden det var som gjorde at de var bedre. Jeg fikk meg fort andre venner på ungds . mye mer voksne venner som jeg kunne stole på at de ikke snakker dritt bak ruggen min. venninene dine vil bli eldre en dag og da er det dems tap.
Avatar

Re: Føler meg alene

des 6 2008 - 15:42
Hei!

Jeg opplever noe av det samme på skolen min!

Har endelig greid og komme noe ut av det men har ikke greid det helt. Selvmordstankene jeg hadde er ikke så store som de var, men depresjon sliter jeg med fortsatt.

Det er folk i klassen min som baksnakker meg i timen (ikke når jeg er der) med lærer til stede. Tror nok noe av grunnen til at folk ikke vil ha med meg og gjøre er fordi folk sprer rykter om meg hele tiden og ikke vil være vennen til den som er "annerledes". Synes dette er leit fordi de som faktsik snakker med meg (ikke mange på skolen, men andre steder) synes jeg er trivelig og hyggelig og henge sammen med.

Hjemme sitter jeg nesten alltid alene på rommet mitt. Et godt tips er og komme seg litt vekk fra hjemstedet, dra til nabo kommunen og prøve og bli kjent med noen der, eller finne noe du trives med!
Til forsiden