Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føle meg elsket

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føle meg elsket

des 29 2021 - 20:56
Jeg er lei av og gi kjærlighet og ikke få noe tilbake. Jeg vil bare føle meg elsket.
Avatar

Re: Føle meg elsket

des 29 2021 - 22:04
Ja har vanskeligheter og elske meg selv. Prioriterer andre fremfor meg selv. Vet ikke hvordan jeg skal endre på det. Gått slik i alle år.
Avatar

Re: Føle meg elsket

des 29 2021 - 23:41
Elsker du deg selv nå?
Avatar

Re: Føle meg elsket

des 29 2021 - 23:45
Har nå aldri elsket meg selv, men det har aldri stanset meg i å gi min fulle oppmerksomhet, kjærlighet og ikke minst støtte til mine partnere gjennom tidene da det ville vært urettferdig ovenfor dem. Men har også selv dessverre trass i det opplevd nettopp det du går igjennnom TS. Ingen god følelse. Men du er nå fremdeles ung.
Avatar

Re: Føle meg elsket

des 29 2021 - 23:52
Har du noe partner nå? :)
Avatar

Re: Føle meg elsket

des 29 2021 - 23:58
Nei, gikk igjennom et samlivsbrudd tidligere i år.
Avatar

Re: Føle meg elsket

des 30 2021 - 00:10
Du får nå gjerne ta kontakt om du vil ha noen å snakke med, men jeg er da noe eldre da jeg er mann på 34 fra innlandet. Men alltids ute etter å skape nye bekjentskaper uavhengig av kjønn, sted og alder.
Avatar

Hei!

des 30 2021 - 00:30
Noen ganger så kan det at man gir mye i en relasjon komme av at man ikke føler at man er bra nok i seg selv, at du må kompansere? Det kan også være at du ikke er god på å "ta i mot". Jeg tenker også at det kan hende at du er for raskt ute når du møter nye mennesker med å "gi" og være raus, i stedet for å vente å se etter at du har gitt litt om de gir tilbake.
Velg venner med omhu. Tenk at du fortjener venner som er like rause tilbake.
Avatar

Re: Føle meg elsket

des 30 2021 - 00:49
Om man føler at man ikke får noe tilbake så er det bedre å være direkte om det enn å gå rundt grøten som man kan kalle det. Og når det kommer til å velge venner med omhu så spørs det jo hvilken type venner man er ute etter, noen kan være ute etter fyllevenner, andre etter gode venner, og andre etter sjelevennner osv. dette er så forskjellig fra person til person så et mer direkte spørsmål kan jo bli hvilket slag venner er man ute etter og den prosessen er ikke lett og vil ikke åpenbare seg før man faktisk skaper en dialog over tid og ikke monolog som jeg selv kan oppleve selv med selv min egen halv bror ved å måtte dra ordene ut av han fremfor en flyt i samtalen for å skape en dialog
Avatar

pssssst

des 30 2021 - 04:29
ville bare si
jeg vet hva
du snakker om
det helt syke er
hater du deg selv
tillater du ikke
noen å elske deg
om de så gjorde
du fortjener det ikke
du er ikke verdt det
Avatar

Gode støttende ord

des 30 2021 - 20:13
Mange gode ord her som får meg til og tenke litt annerledes. Setter pris på det! Det er vanskelig og vende seg av og gi hele meg når jeg møter noen. Jeg er empatisk. Tømmer meg selv for å gi andre lykke. Jeg vil ikke slutte og bry meg, men jeg vil lære meg og ikke gi hele meg når jeg møter en.
Avatar

Re: Føle meg elsket

des 30 2021 - 21:19
Å "tømme seg selv for å gi andre lykke" handler om livsfilosofi, ikke om å være empatisk. Jeg er veldig nysgjerring på hvem som har lært deg at du må manifestere empatien din på akkurat denne måten?
Til forsiden