Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Finnes det noen der ute som forstår meg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Finnes det noen der ute som forstår meg?

juni 21 2009 - 23:20
Altså jeg er en gutt på nylig fylte 24 år nå. Vil så godt som si jeg har kastet bort 8 år av livet mitt på forhold som aldri har fungert. Tiltrekker meg rett og slett feil type jenter som overhodet ikke forstår meg.
Er fyren som ingen ser noe spesielt på. Har fått høre jeg tilogmed ser skummel ut. Er fyren med skinnjakke og solbriller og en stor skummel hund.
Har vært innom psykriatrien en gang men psykriatrien endte opp med kalle meg kald og kynisk med liten utsikt til bedring. Woho! Der har du en du sitter og betror dine innerste tanker og følelser til og får det til diagnose! Ja greit nok til viss grad er jeg kald kynisk men kun mot folk jeg ikke kjenner fordi jeg ikke har energi til å bekymre meg over hele verden. Har nok i mine nære kretser.

Er lei av å skulle måtte skule den jeg er når det kommer til å kunne finne seg en kjæreste. Lei av å skjule at ting ikke er som jeg skulle ønske. Lei i at de skal bli glad i en person som egentlig ikke er der!

Lei av å måtte passe på hva jeg sier hele tiden. Lei av å skjule hva jeg føler. Lei av at folk blir redde bare fordi jeg kan prate kynisk til tider.

Så tenkte jeg bare skulle prøve meg her og se om det er noen jenter her inne som har lyst til å bli kjent? Sende meg en melding her inne med msn eller noe så kanskje vi prates?

Avatar

Re: Finnes det noen der ute som forstår meg?

aug 25 2009 - 00:31
Ja jeg syntes du hørtes intresang ut men det er ikke lov å legge ut email her:( Men bor du i Oslo tid og sted? Jeg er 35 men får hele tiden høre at jeg ser yngre ut og føler meg dertil også og min egen.
Avatar

Re: Finnes det noen der ute som forstår meg?

aug 25 2009 - 12:39
Hei!
Jeg leste brevet ditt og fant det interessant. Det var vel mest dette at du ikke følte deg forstått. Du er ikke alene.

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men ofte føler jeg at tankene mine inne i hodet kan være vanskelig å få fram. Kanskje en rar måte å se det på, men jeg føler lett at det kan bli et rot. Brevet ble kanskje litt kort,- har dårlig tid!

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Mvh Jente

Avatar

Re: Finnes det noen der ute som forstår meg?

aug 31 2009 - 00:24


jeg kunne godt tenkt meg en å snakke med her uten å møtes,,, ?!
Til forsiden