Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Feil planet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Feil planet?

jan 4 2018 - 21:26
Føler dere at dere er på feil planet? Det gjør jeg. Er ikke noe bedre eller snillere, jeg bare føler at jeg er noe annet. Syns det blir som en flokk med høns, bla bla kakle kakle. Selv om de fleste er flinkere enn meg til ting som er nødvendig og bra.
Avatar

Re: Feil planet?

jan 5 2018 - 01:00
Ja, har ofte følt det. Feil planet. Kanskje jeg ville levd mitt beste liv i en annen dimensjon, på en annen planet, langt borte herfra. Her gjør jeg i hvert fall ikke det. Beam me up.
Avatar

Re: Feil planet?

jan 5 2018 - 09:58
Ja, beam me up. Nå tror ikke jeg på det da, men i teorien, ja.
Avatar

Re: Feil planet?

jan 5 2018 - 10:05
selv har jeg alltid følt meg litt annerledes, men alt falt liksom på plass da jeg oppdaget at det er noe som heter høysensitiv (https://www.hsperson.no/). Absolutt verdt å lese litt om dette synes jeg.
Avatar

Så enig!

jan 20 2018 - 21:33
Akkurat som at en ikke tilhører noen steder. I alle fall for meg. Finner ikke tilhørighet til andre mennesker en gang. Akkurat som om jeg var ment til å være utenfor nettopp fordi jeg er ment til å være en annen plass.
Til forsiden