Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Evig ensom?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Evig ensom?

juli 19 2020 - 10:27
Gikk inn for å finne kjærlighet på en datingside. Fant noe jeg trodde var starten på kjærlighet/sommer romanse.. Han var enkemann med barn. Virket fint og flott. Så trakk han seg unna. Snakket mer om sin tapte partner og sine opplevelser med henne. Jeg føler både på hvorfor ville han treffe meg og hjalp det for han? Jeg sitter igjen med sorg og skam. Noen som har lignende opplevelser?
Avatar

Re: Evig ensom?

juli 19 2020 - 11:03
Høres ut som han kanskje ikke var helt klar for et forhold etter tap av tidligere ektefelle, at det dere to gikk gjennom kanskje minte han om dette/at det var eller er en prosess som han nå gjennomgår. Isåfall absolutt ikke din skyld. Hvis dere var ment for hverandre er det vel ikke noe i veien for at du tar opp kontakten, men t dere tar det i saktere tempo, kanskje han trenger å minnes om det gode dere har, at livet må gå videre.

Ellers er det ofte slik ved dating, man vil nok møte mange skuffelser før en skal kunne treffe den rette.
Avatar

Hmm

juli 19 2020 - 18:56
Det er nok sant at det var for tidlig for han. At vi får holde oss i hver sin plass og håpe han får roen til sin hverdag. At han vil se meg igjen engang utpå året
Til forsiden