Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Et savn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Et savn

feb 23 2019 - 20:13
Vet ikke lenger hva jeg skal gjøre jeg. Hver gang man får tro på at ting forandres så blir man røsket tak i og tatt tilbake til realiteten. Trykket ned og tatt fra håpet. En gang var det bra å komme på jobb. Nå er jeg sykemeldt fordi man blir tråkket på også på jobben. Psykisk sliten og ensom er hva jeg har blitt. Har heller ingen veldig gode venner privat som jeg kan snakke med. Så her sitter jeg da. Alene,full av tanker.men ingen å snakke med. Savner veldig noen i livet som bare er der. Savner noen å være der for også. Det forandret seg jo totalt i 2016 da jeg mistet 2 viktige personer. Kan noen fortelle meg en vei ut fra dette? Legen som sykemeldte meg var redd jeg kunne bli deprimert over alt dette med jobb og alt,vil ikke havne i depresjon men føler at det er veien jeg tar. ....
Avatar

Hei

sep 7 2019 - 11:49
Får du ikke jobben igjen kan du kanskje ta på deg vaskejobber.Drive alene ,med konkurransedyktig pris.Og eventuelt bruke kluter osv. som kundene har selv.Eller klippe plen,rake ,lufte hund osv.Tar du lav pris kan du danke ut andre.
Avatar

hei Andre

sep 8 2019 - 17:05
Hvordan tap opplevde du i 2016? Dette høres fryktelig tungt ut.
Kan du vær så snill sjekke ut innlegget mitt? Kanskje du blir interessert
https://www.sidetmedord.no/Forum/Ensomhet/Vil-starte-et-fellesskap-brevvenner-er-du-med
Avatar

Re: Et savn

sep 10 2019 - 03:16
En depresjon kan skje den beste! Bare hold god dialog med legen din, så du får riktig støtte til å komme deg gjennom det. Håper du snart føler deg mindre ensom, og god bedring!
Til forsiden