Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er så lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er så lei

des 10 2020 - 08:14
Er så lei av at alle jeg kjenner sier at jeg er så fantastisk og at de liker meg så godt og at de mener at jeg aldri vil noen vondt også videre. Men blir jeg invitert på ting? NEI. Er jeg blant de nærmeste til vennene mine? NEI. Har jeg noe å være med? NEI NEI NEI NEI NEI.

Fuck dette og fuck livet.
Avatar

Re: er så lei

des 10 2020 - 09:46
Verdien din tilsier at mengden vennene dine inviterer deg, viser hvor mye de bryr seg.

Men, de gir deg komplimenter som tilsier at de er veldig glade i deg.

Kanskje du kan tjene på å forandre hvordan du ser vennskap, så det ikke handler om hvor ofte man er sammen, men kvaliteten av båndet dere deler?

Eller, kanskje disse menneskene som gir deg komplimenter, ikke er vennene dine. I dette tilfellet burde du finne nye venner.
Avatar

prøver

des 10 2020 - 20:15
Jeg prøver alltid å finne nye beskjente.

Og eg tenker at hvis de faktisk er min venn så ville de i hvert fall spurt kordan det går med meg av og til .

Jeg gikk en HEL måned uten å ta kontakt med noen av vennene mine for å se om de ville merke at jeg ikke tok kontakt. Det var stille. I 2 MÅNEDER! Frem til jeg ga opp å begynte å ta kontakt meg meg.

KA ER DET FOR NOE LIKSOM!?

De sier at de alltid vil være der for meg, og vil være med meg, men hver gang jeg spør eller prøver å planlegge noe så er de for opptatt.
Avatar

Det er vanskelig

des 10 2020 - 21:16
Er vennene dine klar over at du vil ha mer nærkontakt med dem, eller har du ikke fortalt dem det direkte?

Avatar

Re: Er så lei

des 13 2020 - 14:10
Ja har fortalt dem det.
Avatar

Re: Er så lei

des 13 2020 - 15:33
Hadde jeg vært i din situasjon, hadde jeg nok ville finne meg nye bekjente/venner.

Man får ikke forandret på hvordan andre er, men du kan i hvert fall bestemme hvem du vil ha i livet ditt, heldigvis.

Husk at det ikke er dermed sagt det er noe galt med deg, mest sannsynlig har dere vokst fra hverandre, og da er det riktig å la slike vennskap gå.
Avatar

Ikke gi deg!

des 14 2020 - 00:19
Jeg skjønner at det er vondt akkurat nå og at du føler motløshet. Hvis "vennene" dine virkelig ikke tar kontakt og gir deg det du trenger ville jeg fortsette med å finne nye bekjentskaper. Men jeg sier deg, en må jobbe ganske hardt, gi av deg selv og forvente avvisning eller at det ikke klaffer.
Det beste er faktisk å ikke forvente noe som helst og samtidig er åpen for nye vennskap. Det er da jeg erfarer at ting går framover. Rart det der !

Jeg har ingen venner fra barndom, ungdimstid og videregående. Mine første venner (som jeg har idag) ble jeg kjent med via nettet siden vi hadde en felles aktivitet vi dreiv med. Så de to vennene har vært med meg i lang tid nå. Jeg bruker lang tid på å bli kjent!!! En annen venn har jeg faktisk møtt her på "si det med ord". Den siste vennen min, ett fantastisk menneske har jeg kjent i fire år snart. Wow! Gjennom go møter jeg mange gode mennesker. FORTJENER JEG DET??? JA DET GJØR JEG!

DET GJØR DU OGSÅ!!! OG EN DAG VIL DU FINNE DE MENNESKENE. Så er det bare å jobbe, øve seg på å ha relasjoner. Men det er kanskje ett livslangt prosjekt.

Heier på deg! Spør hvis du lurer på noe. Vær håpefull <3

Avatar

hmm..

des 29 2020 - 21:26
Totalvrak, jeg har nye venner hele tiden. Det som er problemet er at jeg prøver å få meg venner konstant.. men selv om alle sier at jeg er et fantastisk menneske og at de liker at jeg bryr meg så mye om alle andre.. men jeg blir likevel ikke prioritert..

Usikker01, jeg jobber så hardt som man kan uten å virke desperat.. prøver å være snill mot alle og være en god lytter.. men opplever at alle ganger noen er venner med meg er det for å få noe ut av meg.
Til forsiden