Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er her visst noen trenger å snakke eller ha noen å ringe til ^^

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er her visst noen trenger å snakke eller ha noen å ringe til ^^

mai 11 2020 - 00:57
Føler meg så ensom å er så stille når man tenker på ting å man ser opp i taket mens man er helt alene i leiligheten det tar liksom på følelsen å ensomheten, kan godt være en som kan lytte til deg om du trenger å snakke om ting eller visst du liker å snakke er alltid kjekt å sende sms meldinger å også å snakke sammen på telefon jeg kan godt snakke i 1 time eller 2 timer eller 5 timer liksom men det kommer an på om personen liker det eller ikke å snakke i telefon er alltid kjekt synes jeg ^^, jeg er også til å stole på 100% jeg er grei å skille, kan være litt masete å klengete men det er bare sånn jeg er ^^, depresjon er så vanskelig å ha :( kunne ønske jeg var viktig for noen som trenger meg ^^, bare å ta kontakt om noen er interessert å ha jente venner er kjekt ^^ men jeg har egentlig ikke hatt det så mye før jeg drikker jo heller ikke alkohol eller røyker, er det dumt kanskje ? Har vært mye alene i mange år og er ganske slitsomt å ensomt etter hvert :( kan snakke om veldig mye ^^ jeg er en som kan prøve å hjelpe eller å lytte men jeg er ikke perfekt som kan gjøre alt mulig liksom
Avatar

Hei

juni 5 2020 - 20:14
Hei. Har du fått noe respons ennå? Det håper jeg, da det virker som om du har mye å gi, i tillegg til at du også ønsker å motta. :)

Jeg hverken røyker eller drikker, heller, og synes det er fint at du ikke gjør det!

Jeg er en gift kvinne på 53 år, som du gjerne kan kontakte hvis du er en kvinne. Hvis ikke så ønsker jeg deg lykke til videre!

Vennlig hilsen Monica.
Avatar

Hei Monica

juni 6 2020 - 20:12
Nei ikke så mye, tusen takk :) ja stemmer det, takk ja jeg røyker ikke å drikker heller ikke alkohol, så heldig du er da :), jeg er gutt ^^, håper du også har det fint :) kan godt snakke med deg om du har lyst, du er heldig som er gift da Monica :)
Avatar

Hei

juni 6 2020 - 20:18
Hei Går det bra
Avatar

Hei Markers86

juni 7 2020 - 03:14
Hvordan da :) er mye alene å sånt, er ikke noe kjekt, hvordan går det med deg da
Til forsiden