Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er ensom, men prøver og utvikle meg med studier

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er ensom, men prøver og utvikle meg med studier

mars 28 2021 - 20:01
Jeg er fryktelig ensom og får overhodet ikke forståelse hverken fra familie eller venner. Det jeg ser er at vi har et veldig kynisk samfunn hvor få tar til seg det med og tenke på andre enn bare seg selv. Dette er en frustrasjon jeg nå deler og mener ikke være negativ, men er bare observerbar på hvordan egentlig samfunnet har utviklet seg til. For og komme ut av ensomheten, så har jeg begynt på studier. Trodde jeg skulle få kontakt med likesinnede der, men den gang ei. Jeg har stor interesse for kosthold, ernæring, helse, livsstil og trening, men opplever svært få har den interessen der. Ønsker kontakt med likesinnede, som er oppegående og tar i et tak for og oppmuntre og gi tilbakemelding på den man er. Det er noe med at man kan ikke se seg sjøl uten og få et speilbilde fra likesinnede og visa verce. Jeg føler meg overhodet ikke sett eller hørt og opplever at det er så lite dialog om de gitte temaene jeg over sier her eller lite dialog rundt hverdagslige ting og når det gjelder dypere aspekter av livet. Jeg er 54 år.
Avatar

Hei.

mars 28 2021 - 20:35
Hvor i landet bor du? hvor mange år er du?

Jeg er en gutt på 29, bor i oslo med foreldre. er ufør, men er blitt friskere siste 2 årene.
Jeg har litt de samme interessene, men ikke kjempemye. Sykler en del, men jeg er ikke så mye aktiv bare for å være aktiv, på en måte, om du skjønner, men litt av det óg. :)

Skjønner at du ikke føler deg særlig sett av familie og sånn. jeg har det mye sånn selv, og prøver nesten å unngå foreldrene mine så mye som mulig.... selv om det er fælt å høre meg selv si det. :/
Avatar

Til TårnetTilCarlsen

mars 29 2021 - 17:16
Hei, TårnetTilCarlsen. Takk så mye for svar. Jeg er 54 år gammel og glemte og skrive det i annonsen. Det skal jeg rette opp.

Jeg ser etter likesinnede og helst da på min egen alder eller eldre.

Ja, jeg synes det er fælt selv og si at man ikke føler seg sett av både familie og venner, men prøver ikke være altfor negativ til det da jeg kan forstå det slik at vi lever i et samfunn nå, som har blitt sånn på mange områder.

Kan jeg spørre litt om hvilke samme interesse du har bortsett fra litt trening/sykling?
Til forsiden