Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er det egoistisk å ville bety noe?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er det egoistisk å ville bety noe?

april 8 2018 - 23:56
Så lenge jeg kan huske har jeg alltid hatt et stort behov for å føle at jeg betyr noe, at jeg er så spesiell for noen at jeg er ønsket å ha i livet. At jeg er noen som er høyt elsket, inkludert og ikke til å glemme.

Er det egoistisk å ha lyst å føle seg spesiell og ønsket? Å være en person de i livet ditt vil snakke med, bryr seg om, inviterer med på ting, bryr seg om deg og passer på du har det bra. Hvorfor skal det være så mye å be om å føle seg elsket, inkludett og tatt vare på? Er egoismen blitt så stor idag at vi må gjøre alt selv, helt alene fordi de rundt har mistet helt fatning, forståelse, mentalisering, sympati og empati for hvor viktig det er å ikke bli slukt av den voksende egoismen som sluker oss opp?

Jeg har ingen som spørr meg om hvordan jeg har det eller viser den minste interesse for hvordan det går i livet mitt, og jeg har vert gjennom myye. Mangen vet til og med at jeg sliter, så hvorfor bryr ingen seg? Har jeg så lite betydning? Eller ser vi ikke lenger de rundt oss lenger for vi er så oppslukt i oss selv og telefonen at sunn fornuft og omsorg har forsvunnet helt..? For meg har jeg alltid følt at om jeg hadde fotsvunnet haddedet ikke vert noe forskjell. Hvem skulle tro at å vokse opp som en god person skulle føles ut som en straff og har knust deg på så mangen måter..?
Avatar

Re: Er det egoistisk å ville bety noe?

april 9 2018 - 10:45
Det er ikke egoistisk å ha lyst til at man skal bety noe for noen. Alle har vel lyst til at noen skal bry seg om dem, se dem når de har en dårlig dag og være der for dem. Om folk ikke bryr seg ... det kan stemme med noen folk, mens andre vet kanskje ikke hva de skal si, hvordan de skal forholde seg til en som sliter. Selv om det kan føles som om det ikke ville vært noen forskjell om du ble borte er det sikkert noe familie som hadde fått en helt annen verden uten deg.
Avatar

..

april 14 2018 - 08:05
Som om jeg hadde skrevet dette selv...
Har alltid vært den som har stilt opp om noen trenger det, om det skulle være kjøring, noen å snakke med eller penger.
Men jeg er fortsatt den siste de tenker på når det kommer til å finne på ting sammen eller invitere med seg på noe..
Det er en fryktelig følelse når man ser de du kaller venninner og kamerater er sammen på fester og bursdager og du er den «eneste» i flokken som ikke er blitt spurt..
Samtidig senere på kvelden blir man gjerne spurt om man kan kjøre de til eller fra byen og div..
jeg greier selvfølgelig ikke å si nei fordi de gangene jeg faktisk har sagt det så er det jeg som har et problem «hva er galt med ho» «hvorfor er du så sur» «Sorry skal aldri spør igjen»..
De ser det bare ikke selv..
Som du sier så er det desverre de som blir sett på som «snille» som blir behandlet sånn.. har flere «venninner» som er både falske og stikker deg i ryggen så fort du snur deg men de har jo 150 venner å velge mellom.. så min innsikt er nesten at jo mer falsk, ekkel og bitch du er jo mer blir du akseptert og likt..
verden er merkelig spør du meg..
Til forsiden