Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomt

mai 4 2019 - 14:38
Noen ganger lurer jeg på hva galt jeg har gjort for at livet skulle bli som dette
Merker jo hvor vanskelig det er å få nye kjente i voksen alder. Gamle kjente vet jeg ikke hvor har blitt av.
Mer eller mindre sluttet å bruke sosiale medier fordi det gjør noe med humør og tanker når man ser alle andre har det moro og koser seg i livet,mens jeg selv sitter mest alene og håper på en melding eller en tlf bare for å få et lite inntrykk av at noen faktisk vet jeg eksisterer. Livet tok en skikkelig sving når man ble singel etter 10 år. Da merket man godt at folk ikke var der mer. Og så nå som jeg er sykemeldt så mangler alt det sosiale. Og enkelte folk orker jeg ikke snakke med fordi jeg vet de bare skal bruke meg som sladrebøtte ellerno. Jeg føler jeg er i ferd i å bare gi opp alt. Vet snart ikke hva jeg skal gjøre. Redd for å gå helt i bakken nå
Avatar

Kjære deg...

mai 4 2019 - 15:55
Så vondt å lese... samtidig kjenner jeg meg veldig igjen...
Det er vondt å sitte alene kveld etter kveld. Selv i påska, det var tøft. Sola skinner og de fleste koser seg i sosiale lag.

Jeg ble singel for 8 år siden. Var mye sammen med familien til eksmannen. De få venninnene jeg hadde var for lengst borte. Så fulgte disse årene med barn annenhver uke, bekymringer for barna og masse vonde følelser etter skilsmissen... Nå har det stoppet opp for meg. Sover ikke, deprimert og full av angst. Og sykemeldt, så mye krav og stress på jobb... Men jeg holder meg sånn nogenlunde oppe pga barna, hus og hage å stelle med, og slike ytre ting som jeg klarer å fokusere på.

Hvis du trenger å prate, så har du meg som vet hvordan det kan føles så ta gjerne kontakt (jeg vet ikke hvordan det fungere, er ny her).
Til forsiden