Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomhetsfølelse!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomhetsfølelse!

des 28 2020 - 17:16
Følelsen av å ikke ha noen rundt seg!
Følelsen av at andre har nok med seg selv!
Følelsen av å bli glemt!
Følelsen av å være alene om de vanskelige tankene som mislykkethet.

Måtte bsre få det ut! Vil ikke vøre slene om det lengre. Har klart å ta inn sorgfølelsen på trikken idag. Gråt ikke men kjente veldig på smerten samtidig som jeg ikke ble helt overveldet. Håper og tror at ensomheten blir mindre når jeg "er trygg i meg selv".

Gi ett lite pip om noen føler noe av det samme. Øver meg på å tenke at følelsen ikke er feil. Men at det er en vond følelse er sant!
Avatar

Holaa

des 28 2020 - 21:27
Føler det samme som det. Let me know hvis du vil snakke om det.
Avatar

Hei :)

des 29 2020 - 01:13
Ja jeg føler meg også veldig ensom. Jeg er ikke aleine, har en ungdom i hus som styrer med sitt som ikke har så mye tid til mor - jeg forlanger heller ikke det. Ble singel seint på julaften - kjenner nesten ingen her jeg bor, mista jobben min - føler meg skikkelig ensom og litt trist, men så er det jo nesten fy å si at man er ensom - da syns man jo plutselig litt synd på seg sjølv og det føles som om det er fy fy...
Avatar

Vil alltid snakke om det!

des 29 2020 - 19:00
Heeeei25
Jeg er glad i å reflektere over det jeg føler. Så om du vil det blir jeg alltids glad.

Trine_mor
Jeg er vel egentlig ikke alene jeg heller. Men føler en viss utrygghet i neg selv som gjlr meg veldig sensitiv og ensom. Fører til en Freeze respons der jeg blir helt nummen og handlingslammet. I tillegg får jeg et ubehagelig sug i brystet. Så overtenker jeg alt negativt.

Ja det er skikkelig tabu og uvitenhet rundt det å være ensom. Jeg har lang og smertefull erfaring med det. Så må lage meg en ny grunnmur. Men det er en heftig jobb jeg må gjennom.! hvis du vil skrive mer kan jeg også i privat samtale.

Men sier til alle som gidder å lese. Ta dere tid til å si ifra om dere ikke ønsker å skrive mer. Å ikke få svar (bli avvist) etter en stund er utrolig ubehagelig. Jeg må også gjøre det!
Avatar

Re: Ensomhetsfølelse!

des 29 2020 - 20:14
Kjenner meg veldig igjen i hva du skriver. Du er ikke alene om å ha det slik
Avatar

Ja jo men..

des 30 2020 - 15:39
Selfølgelig tugt å være ensom... Men vi glemmer alle de problemene som kan oppstå når du har venner / familie... Krangel vold utroskap fyll. etc. Tror det handler om å trives i eget selskap og.. Finne på ting og ikke bare fokusere på den ene tingen Ensomhet. Godt nyttår til dere
Til forsiden