Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomheten spiser meg levende

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomheten spiser meg levende

okt 9 2022 - 01:01
Jeg er 19 år gutt og blir 20 i Desember. Jeg er redd jeg må feire bursdagen min alene igjen. Jeg gråter hver bursdag. Alle venner er dyttet vekk for lenge siden. Jeg trodde denne tiden skulle være minner for livet. At det var disse årene jeg kom til og fortelle barna mine om. Vise bilder og fortelle kult historier ble det hvist heller ikke noe av. Jeg snakker med så få, føler meg så dum og ubrukelig, jeg kan ikke en gang stå opp til samme tid! Jeg trener 5 ganger i uken men disse vektene er altfor tunge... Jeg er så ensom, vet ikke hvor lenge jeg holder ut. Det er som å dø før man dør. Jeg har in lang tid tenkt å ta kontakt med helsestasjonen der jeg bor, og jeg håper jeg klarer å ringe dem på Mandag.
Avatar

Ring på mandag

okt 9 2022 - 09:25
Du har gjort mye ved å sette ord på det slik du gjorde her.. Ring helsestasjonen på mandag, eller fastlege. Krev at de tar deg på alvor. Ingen skal ha det som du beskriver her. Send gjerne en oppdatering i tråden når du har gjort det. Heier på deg!
Til forsiden