Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomhet

feb 6 2018 - 10:17
Okei, jeg har prøvd å ignorere det i flere år men jeg føler meg så hinsides ensom til tider. Jeg flyttet over 50 mil hjemmefra for 6 år siden. Jeg flyttet fra en stor, dog dysfunksjonell familie, men det var alltids noen å være sammen med. Jeg flyttet fra en stor venninnegjeng. Grunnet oppvekst med mye alkoholmisbruk fra de voksne i oppveksten, trengte jeg å starte på nytt der ingen visste hva som hadde foregått og kunne sette en merkelapp på meg. Jeg tenker at jeg ikke burde klage for jeg har samboer, to små barn og full jobb. Men likevel, så savner jeg så innmari å ha noen å stikke innom for å prate eller gå på kino med. Når samboeren min er borte så vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på. Jeg har prøvd, men føler at jeg bestandig blir avvist, selv om jeg skjønner jo at folk har nok med seg og sittt. Jeg kunne sikkert også fremstå som avvisende uten intensjon den gang jeg hadde et stort nettverk. Så begynner tankene- Er det noe galt med meg? Er jeg rar? Skal jeg virkelig aldri få en god venninne igjen?
Det er ingen som sender meg meldinger eller kommer på besøk, ingen som inviterer meg på ting, å ha bursdag er pinlig, for da blir det så synlig hvor få venner jeg har på facebook nå. Så vet jeg at det er mange der ute som er helt fullstendig alene og da føler jeg meg selvopptatt som engang har disse tankene. Jeg føler bare at jo lenger tid det går jo særere blir jeg og jeg vet at det er mitt ansvar å bygge et nettverk, så jeg har ikke annet valg enn å være tålmodig og imøtekommende. Men fysj så altoppslukende den ensomhetsfølelsen kan være..
Til forsiden