Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomhet.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomhet.

nov 5 2008 - 20:27
Hei.
Jeg er ny her. Har ikke helt turt å fortelle det her før, men nå har jeg bestemt meg.

Når det gjelder ensomhet, så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre.
Jeg kan være med venner eller noe sånt, men jeg føler meg fortsatt ensom, og leter veldig etter den følelsen å ikke være ensom. Jeg kan nesten ikke være alene hjemme fordi da blir følelsen sterkere, og klarer virkelig ikke å slappe av. Det er veldig plagsomt fordi jeg lar folk behandle meg som dritt og jeg fortsatt holder meg fast til dem fordi jeg ikke vil være alene.

Jeg har jo andre problemer og har vært deprimert i 3-4 år nå, og ensomheten forverrer det, fordi jeg sliter meg veldig ut å ikke være alene.

er det fler som har det sånn?
Avatar

Re: Ensomhet.

nov 29 2008 - 20:07
Hei

Jeg kjenner meg igjen i frykten for å være alene. Jeg også føler meg ensom når jeg er sammen med andre, men takler likevel ikke tanken på å være alene. Ihvertfall ikke over lang tid. Har mareritt om at jeg være ensom hele livet og tror at ingen egentlig liker meg. De behandler meg ikke bra osv.

Det jeg har funnet ut er at jeg føler meg bedre hvis jeg klarer å ta litt initiativ overfor vennene mine. Jeg er vanligvis veldig usikker, men i det siste har jeg prøvd noen ganger og, selv om det er kjempeskummelt, har det gått veldig bra. Føler meg ikke like ensom sammen med andre heller hvis jeg føler at jeg er en aktiv del av fellesskapet.

Håper det kan hjelpe at du vet at noen hører deg. Oftest kommer det lysere dager innimellom og dem er det lurt å få med seg.
Avatar

Re: Ensomhet.

des 3 2008 - 23:35
hei da jeg leste over dette temaet fikk jeg enda en bekreftelse på at ensomheten virker sterkest når man IKKE er alene. I mange år har jeg hatt deperisjoner siden jeg mistet min bror i en alder av 10. Kan ikke huske sist jeg lo helt ukontrolert og virkelig strål av glede. Jeg har ingen jentevenner igjen det er mange år siden jeg sluttet å ringe og svare.
Inni meg er det som en borgerkrig herjer fritt , Den eneste jeg har igjen rundt meg er kjæresten min , men jeg greier ikke å prate om slike ting til han , som regel blir det krangling. Så ei veninne eller kammerat som skjønner hadde vært godt. Hjernen er alene
Til forsiden