Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomhet og livet er vondt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomhet og livet er vondt

juni 20 2018 - 21:56
Livet er så meningsløst og verdiløst når man kun lever i sin egen ensomhet med lammende angst og depresjon som herjer inne i meg konstant.

Jeg er så redd konstant at jeg blir gal av det og jeg er fanget i angstens klør som river i meg. Jeg er redd hjemme og redd ute.

Jeg er så lei av livet og føler meg som en misslykka taper som ikke får til livet sånn som jeg ønsker.

Ensomhet og livet er vondt.

Avatar

Re: Ensomhet og livet er vondt

juni 21 2018 - 15:53
Det beste ville vert å vert sammen med noen i trygge omgivelser. som en start..
Avatar

Re: Ensomhet og livet er vondt

juni 21 2018 - 16:48
Kjent og vond følelse...

Går du i noe terapi eller slikt? Har du noen å snakke med rundt deg? Familie? Venner?

Er det *noe* som gir deg glede? Evt noe som *har* gitt deg glede, eller som du tenker kunne gitt deg glede om det ikke var for angsten?
Avatar

Re: Ensomhet og livet er vondt

juni 21 2018 - 18:58
Hva er det du ønsker å få ut av livet? Kanskje du skulle forandre litt på hvor høye forventninger du har til livet? Kanskje du skal prøve å føle deg mindre mislykket fordi du sliter med Angst? Du vet det er vi selv som skaper forventninger til hvordan ting skal være, ergo så er skuffelsen over at vi ikke klarer å nå de målene vi har satt oss noe vi også styrer selv. Ja vi må regne med å skuffe oss selv noen ganger, hører jeg folk si. Men så tenker Jeg, nei hvorfor Det? Vi er vår egen mester, vi velger selv hva vi skal bruke tid på. Ja vi kan ofte føle at vi ikke har noe valg når angsten og frykten knyter sitt kalde jerngrep rundt oss, men jeg skal love deg at om du jobber med alternative tanker. Og da mener jeg å gå inn for å lære seg å stille spørsmål til den frykten vi har. Hva er det som får den til å virke så rasjonell? Det er instinktet vårt som slår inn, kall det ur instinktet. Men still spørsmål om dette er virkelig noe du tror på. Ensomhet.... Hva er det? Hvem skaper Ensomhet? Hvorfor er du ensom? Hva gjør at du føler deg ensom? Hva trenger du for å ikke føle deg ensom? Hvilke mål har du satt deg i livet?
Avatar

Re: Ensomhet og livet er vondt

juni 22 2018 - 16:32
Jeg er her for deg, Sofie.
Til forsiden