Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomhet, mm

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomhet, mm

mars 8 2019 - 09:53
Noen andre som sliter med finne lyspunkt til fortsette? Har i det siste forsøkt visualisere på en måte livet som en elv. Livet er elven. For at den skal vokse trenger den næring/vann. Kjærlighet. Venner. Etc. Uten, tørker den ut. Min elv, er totalt uttørket. Ikke suicidal. Det står et løfte mellom meg og det tema. Og løfter bryter man ikke. Tenkt i mange år: Hadde jeg funnet ei å leve for. Så hadde jeg kanskje orket kampen. Ei å være glad i. Ei som jeg kunne støtte, få og gi varme. Men, har man passert 50, og ikke går på byen er ikke det så lett. Og enda verre om man bor på landet.
Har man valgt et enkelt liv, selv om det er et behagelig liv på landsbygda. Er det ikke lett treffe den rette. Ser ikke ut som det er mange damer i 50 åra som har lyst være med på å bygge opp "vårt", starte på nytt. Legger man til en ryggsekk som inneholder litt fysiske plager. Da er det i alle fall stopp. På samme tid: Så heldig. Hus, bil, alt jeg ønsker meg. Det er den ene siden. Andre siden: Jeg hadde flyttet i telt for å få et varmt bankende hjerte som søk meg over armen i kveld og sa: Det ordner seg.
Samfunnet i dag er ikke laget for være helt aleine. Det er i alle fall sikkert.
Klem til alle. Lykke til alle.
Avatar

Re: Ensomhet, mm

mars 8 2019 - 13:45
Vi mennesker er ikke laget for å være alene! Og ja, samfunnet er bygget opp rundt det å være to eller fler. Skjønner så himla godt følelsene dine, savnet og fortvilelsen. Jeg har det også sånn for tida. Sender deg en god tanke, og et varmt stryk over ryggen. Kanskje det kan hjelpe bittebittelitt?
Avatar

Re: Ensomhet, mm

mars 8 2019 - 17:02
Jeg har ikke hatt fysisk kontakt med min kone på over 30 år. Hun vil ikke. Det blir da et dårlig liv for meg. Savner fysisk kontakt. Har på en måte gitt opp livet. Toget har nok gått. Lykke til.
Avatar

Re: Ensomhet, mm

mars 8 2019 - 17:03
Jeg har ikke hatt fysisk kontakt med min kone på over 30 år. Hun vil ikke. Det blir da et dårlig liv for meg. Savner fysisk kontakt. Har på en måte gitt opp livet. Toget har nok gått. Lykke til.
Avatar

Ensomhet.

april 10 2019 - 23:55
Jeg vet ikke hvor mange år jeg har sittet alene. Det er helt grusomt. Depresjon fører oftest til at man blir ensom.Man isolerer seg, og all energi blir borte. Legen sa til meg. "Skjerp deg". Det værste du kan si til en so er ensom. Jeg ber dere alle, unge mennesker. Gi ikke opp. Prøv å fåhjelp. Uansett hvor. På nettet er det faktisk mange steder du kan få kontakt med andre i samme situasjon. Let, prøv deg frem. Ikke gi opp! Hilsen ensom .
Avatar

Ensom.

april 10 2019 - 23:57
Finnes her noen voksne som man kan komme i kontakt med?
Til forsiden