Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensomhet er DEILIG.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensomhet er DEILIG.

nov 12 2015 - 01:28
Hei! Jeg er ei jente på 21 år fra Drammen.

Har vært en glad og kreativ jente store deler av livet med få men nære venner. Jeg sliter med ensomhet og depresjon. Har vanskelig for å åpne meg for venner. Mine venner tror nok jeg har det fint fordi jeg deler ingenting. Ønsker vel egentlig ikke de skal se på meg som en trist person. Vil kun vise positive sider.

Jeg har mistet nære mennesker i livet mitt flere ganger. Tar det ekstremt tungt fordi jeg blir så ufattelig glad i dem. Det er ingenting som ha en nær venn som du kan snakke med hver dag og dere bare forstår hverandre. Kan være tåpelige sammen, le av de samme dumme tingene, ja virkelig føle deg akseptert og at du hverken er for rar eller seriøs eller noen ting for personen, at alt klaffer.

Mistet nylig denne personen som var nettopp dette i livet mitt. En bestevenn.

Er ensom, ønsker finne en nær venn der ute. Jeg er litt spesiell, på den måten at jeg har en sær og rar humor. Det er vanskelig å bli kjent med meg, men... Om du ønsker bli kjent gjerne skriv. :)
Avatar

Hei :)

nov 15 2015 - 14:07
Sliter med ensomhet og depresjon selv. Bare å legge meg til hvis du vil :)
Avatar

Halloen

nov 15 2015 - 19:50
Jeg sliter selv med ensomhet, vil du slippe meg inn som en venn på ventelisten din så bare å si ifra :) og legg neg gjerne til jeg både lytter og svarer
Avatar

:/

nov 21 2015 - 16:37
Dårlig på å svare.
Avatar

Åpenhet

des 15 2015 - 05:51
Fortell dine venner om ensomheten, enten kommer de nærmere eller så var. Det ikke noe godt vennskap. Du er utrolig tøff hvis du gjør det. Jeg var 26 år d jeg begynte å åpne meg opp. Kanskje hjelper du andre ved å være åpen.
Klem
Avatar

Hei

sep 28 2016 - 15:01
Hei. Selv blir jeg forvirra av nettvennene mine. Flere vil allerede etter bitte litt chatting at vi skal chatte på face eller chat. Er det normalt?
Avatar

Hei Marie1989

nov 4 2016 - 21:16
Jeg fant et fantastisk menneske gjennom denne siden. Hun var mer utadvent og vågal enn meg og hun ville ganske fort snakke i telefon. Jeg var midt i en krise. jeg grudde meg men syntes det var fint til slutt. Hun er vel en av de nærmeste vennene mine nå. Liker ikke ordet bestevenn så prøver å unngå det ordet. Sørg for en samtale og finn ut onde er seriøse.
Til forsiden