Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom

sep 8 2022 - 00:16
Er så sliten av å føle meg ensom... Og føler det blir feil at eg føler meg ensom.. Har jo verdens beste mann og barn.. Men de er på jobb og skole... Og jeg har ingenting.. Ingen omgangskrets.. Ingen jobb eller annet.. Leverer barn på skoeln, og går hjem.. Ser på tv.. Og sover.. Og lurer på hva jeg skal finne på for å ikke kjede meg sånn.. Men klarer ikke konsentrere meg om noe som helst.. Ser eg tv må jeg feks se på tlf samtidig. Alt blir kjipt.. Og har ingen å prate med heller.. Vil ha noe å gjøre på om dahene jeg også.. Men hva.. Som ikke angsten ødelegger for.. Hvordan blir man kjent med folk i voksen alder?
Avatar

Re: Ensom

sep 8 2022 - 10:20
Da både jeg og min første samboer gjorde det slutt. Ble det til at våre venner tok sider av en sak de ikke hadde spurt noe om de hadde bare tatt en konklusjon uten og høre med meg eller min exs samboer. Som førte til at jeg ble utelukket sosialt, helt til min samboer tok kontakt og inviterte meg til de sosiale tingene. Da jeg møte opp ble det veldig klart at jeg ikke var ønsket og da jeg forklarte min side av saken ble jeg plutslig velkommen igjen. Men da var det for sent og jeg ønsket ikke kontakt med de menneskene lenger.
Da var jeg vel 24år gammel flyttet jeg for meg selv og var venneløs, jeg bode 2 år hjemme hos foreldre før det. Men kan jo ikke bo der hele livet.
For min del ignorte jeg problemet med å skaffe med 2 jobber så jeg ikke hadde tid å tenke på at noe var feil. Til slutt gikk jeg ned til 1 jobb og hadde for mye tid i døgnet. Da kom ensomheten så og si med en gang, jeg hadde 2 flotte hunder som holdt meg med selskap men var ikke akkurat noen å snakke med.

Jeg begynte og spille og møte en del folk der. Senere etter og ha blitt kjent med en del møtes en del av oss fra hele Norge i en dagstur i Oslo. Der møtte jeg 14 jenter og 2 av dem er jeg nær venn med idag. I tillegg fikk jeg mote til å ta kontakt med en tidligere barndomsvenn som også ville snakke mer. I tillegg ble også en av eksene til min bror dratt med inn i vennegruppa.

En bonus ting som skjedde på det sosiale var da vi skaffet en langhåret collie så var det et veldig inkluderene miljø der og de treffes ofte for å gå tur sammen og generelt bare møtes for treffe andre collie entustiaster :) Oppdreteren vår holde grillfest 1 gang i året for alle valpekjøperene.

Men om du vil ha noen å chatte med har jeg også tid å skrive på dagtid. Jeg sender en pm så kan vi ta det der ifra.

Men ja andre generele tips på venner uansett alder.
Facebookgruppen heygirl eller heymann og by du er interesert å finne venner i.
Rødekors melde seg som besøk venn og møte folk regelmessig på dine vilkår.
De har også andre aktivtet og sosialitet men det er veldig fra by til by hva som tilbyr.
Kirken har språkkaffe der kan mann møte mye interesange mennesker.
eller finne hobby grupper som møtes med felles interesse.
Avatar

Baremeg79<3

sep 9 2022 - 06:25
Hei.. Jeg er helt ny her.. Så ta meg for å være litt frem på... Vil først si at jeg kjenner meg sååå godt igjen i ensomhet, og det .., i hvordan man i h.... skal klare å skaffe nye venner i voksen alder.. Jeg føler det samme som deg, at man ikke har rett å føle sånn fordi det ene og det andre.., men det er lettere å se andre, såååå JA, du har rett å føle sånn (hilsen en med ADHD)...,
Det var det ene.., det andre var.. jeg ville gjerne komme med noen tips/forslag., vet ikke helt hva du sliter med av angst heller.. aner jo ikke hvem du er bortsett fra at du har mann og barn, og er alene på dagtid ish... Jeg har funnet vanvittig mye trygghet, glede, og påfyll av ensomhet fra hund (har 2 da ), kunne det vært noe kanskje ? Gøy for barna også.. Enten en hunderase som er egnet som selskapshund/turkompis, eller en hunderase innen bruks, så dere kunne trent sammen mot ett mål..., spor, lydighet, agility? Eller forrytter på hest, en dag i stallen er en arbeidsdag.., alternativ hvis du liker fart å spenning.., motor cross ? Dette er hobbyer som tar mye tid.., og hvis du liker det, finner man brått noen venner i samme miljø med samme interesse.... Bare en tanke..., og hvis du finner noe du brenner for...., klarer du kanskje å eksponere deg for angsten i ditt tempo også<3
Til forsiden