Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom

juli 17 2018 - 22:18
Jeg er ensom. Jeg burde vært lykkelig, men jeg greier ikke det.
Når jeg ser rundt meg, så føler jeg meg mislykket. Noe jeg ikke er, men jeg er singel for jeg greier ikke å binde meg, for jeg fremdeles har kontakt med eksen etter vi gjorde det slutt for 3 år siden. Jeg ser vennene mine er i et forhold, forlovet, gravid, barn, gift og jeg har ingenting.

Om nærmere to uker så flytter jeg vekk fra alle, på grunn drømme studieplassen min gikk endelig opp i oppfyllelse. Men er det verdt det? Er det verdt å få den utdannelsen og flytte vekk fra absolutt alle. Jeg er en reflektert jente og utadvendt, så har aldri hatt problemer med å ta kontakt med andre.

Så nå sitter jeg her en sommerkveld, min eneste fridag på grunn jeg jobber hele sommeren, og er mildt sagt utslitt etter å ha jobbet så mye i strekk. Jeg har meg selv å takke, men jeg ønsker å komme i kontakt med noen som er i ligende situasjon som meg.
(Beklager for skrivefeil)

Vær så snill.
Avatar

Et viktig valg

juli 19 2018 - 19:31
Heisann,

Vil bare si at jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Mange av de jeg kjenner har også begynt å etablere familie, mens jeg fortsatt har en god del å ta igjen der.

Jeg kan vel si noen ord om det å flytte vekk fra "alle" på grunn av drømmestudiet ettersom jeg gjorde det selv. Det er mange i lignende situasjon som deg, og du vil nok få muligheten til å bli kjent med en god del mennesker i løpet av studiet ditt. Siden du beskriver deg selv som utadvendt og ikke har problemer med å ta kontakt med andre, så tror ikke jeg dette er noe problem. Men er det verdt å ofre nettverket ditt for dette?

Det er et vanskelig spørsmål å svare på, og jeg har ofte stilt meg selv det samme. Jeg tror det kommer an på hvor seriøs du er på studie- / karriere-fronten. Min erfaring er at jeg har mistet kontakt med en del venner i hjembyen, særlig de som ikke studerer. Samtidig har jeg blitt kjent med nye mennesker med samme interesser som meg.

Jeg er også er en reflektert person, og har hatt en del dype tanker om: ”Hva hvis jeg ikke tok drømmestudiet?” Jeg ville nok angret hvis jeg ikke hadde gått for drømmestudiet. Mest på grunn av at man lærer noe man liker, og eventuelt jobber med det.

Likevel, så sitter jeg her og føler meg ensom, men det er delvis min egen feil og en helt annen historie.

Legg meg gjerne til hvis du ønsker å dele tanker med meg :)
Til forsiden