Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom

mai 4 2018 - 18:17
Hei. Vet ikke om det er noen hensikt med dette, men jeg trenger desperat noen å snakke med. Alt er et slit. Ingenting er gøy. Jeg verken klarer eller orker å prestere, ser ikke meningen med noen ting. Ingen ekte venner har jeg heller, uansett hvor mye jeg liker å late som. Hver eneste uke går i repeat. Alt er kjedelig. Vil ikke dø men har aldri egentlig hatt det gøy i livet. Blir lei meg når jeg ser at alle andre rundt meg lever tilsynelatende gode liv, og de er glade. Jeg er aldri glad. Skjønner ikke hvorfor. Var hos psykolog, det hjalp ingenting. Ingenting hjelper. Er alltid trist.
Avatar

Hei

mai 4 2018 - 18:51
Sendte deg melding
Avatar

Re: Ensom

mai 4 2018 - 18:57
Livet mitt er helt fullstendig meningsløst. Eneste grunnen til at jeg ikke bare blir liggende i senga hver dag er fordi jeg vil så inderlig at det skal bli bra, at, at jeg skal bli noe, at jeg skal få igjen livsgnisten eller at fine ting skal skje. Blir jo bare mer sliten for hver dag som går. Skulle ønske jeg aldri ble født. Jeg tror faktisk ikke det kommer til å ordne seg for meg noen gang. Alt som har skjedd i mitt liv er triste ting. Trakk feil lodd i lotteriet som er livet. Er cursed. Ingen har det sånn her, absolutt ingen. Andre klarer å finne gleder i livet sitt, depresjon og ensomhet er bare perioder. For meg er det bare konstant.

Skal sjekke innboksen @IvanMøre
Avatar

:)

mai 5 2018 - 22:57
heisann:), har sendt deg melding:)
Til forsiden