Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom

april 17 2018 - 21:55
Jeg sliter veldig med depresjon pga ensomhet. Har ikke noe særlig til sosialt nettverk. bortsett fra de jeg møter på jobben. Er også singel, og har alltid hvert det. Dette plager meg veldig i en alder av 28 merker jeg. Er ingenting som føles med kjipt enn å gå å legge seg alene og stå opp alene hver eneste dag. Aldri ha en person man kan prate med i livet sitt. Testet diverse dating sider og apper osv uten stor suksess.
Det som jeg syntes er ekstra tungt er de få gangene jeg faktisk er sammen med noen. for eksempel i dag da jeg var å trente med ei kollega så føles det så utrolig godt, å ha noen å småprate med, noen å være sammen med selv om det bare for en times tid. Problemet dukker opp etterpå, jeg går så sinnssykt ned i kjelleren etterpå. blir veldig deprimert når man opplever en god ting også skal må gå tilbake til det gamle ensomme livet igjen. Vet ikke om andre føler noe av det samme som meg, men føler meg ofte mer deprimert etter å hvert sammen med noen enn å gå rundt alene lenge.

beklager denne bli litt rotete i teksten.
Avatar

Hei

april 18 2018 - 08:58
Jeg føler meg ofte mye ensom, eller "redd for å være ensom" faktisk, men tenkte at hvis du vil ha noen å prate med er det bare å sende en melding.
Avatar

hei

april 19 2018 - 16:50
Takk for svar, legger dere begge til som venn :)
Avatar

Ensomheten

april 20 2018 - 19:12
Jeg er 30 år og singel og føler ofte det samme som deg. Ofte er helgene og nettene verst, du er jo helt alene fordi alle vennene dine er opptatt med sine ting eller du bare ikke har noe å gjøre. Selv er jeg en aktiv person sånn ellers, men mitt sosialt nettverk er også begrenset. Har prøvd dating i over ett år nå uten store suksessen. For meg er det tungt når alle rundt meg begynner å etablere seg eller er etablert med mann, kjæreste, barn osv og du ikke er der.
Avatar

Føler med deg.

juni 7 2018 - 11:26
Jeg har vært ensom stort sett hele livet mitt, og jeg er 27 år idag. Selvom jeg tidligere har hatt venner og folk å henge med, så har jeg likevel følt meg så alene, da jeg syns jeg skiller meg ut fra de fleste jeg har møtt. Og den sirkelen har krympet til cirka 0 nå. Har en venninnegjeng jeg møter 3-4 ganger i året, men merker at vi sklir mer og mer fra hverandre, og samtalene med dem blir mer overfladiske, da vi ikke har mye til felles mer. Utenom det, så har jeg ingen å snakke med. Ingen å dele verken gode eller dårlige nyheter med. Ingen som vil finne på noe når jeg spør (de har ikke tid/prioriterer meg ikke) eller så blir jeg ikke invitert heller. Har ikke følt behovet for en kjæreste på mange år, men merker at lysten blir sterkere, når man ikke har venner igjen. Men ønsker jo heller ikke å bare finne meg noen, pga ensomheten. Jeg håper virkelig jeg en dag møter et par gode venner og en flott mann. Merker at det er supervanskelig i voksen alder, men prøver å ikke gi opp.
Avatar

Hei

juni 20 2018 - 18:09
Jeg er stadig alene. Trives I mitt eget selskap, men når man gråter nesten hver dag blir det trasig.
Håper dere fant tonen.
Ikke enkelt bare menge seg med noen som min forrige utleier sa .
Du får da prøve menge deg med noen du å .
Uten ha bedt om.hans mening.
Hvis andre ser at andre er alene /ensommne, hvorfor kan ikke de ta intiativ og .
Har jeg lurt på mange ganger.
Jeg er ikke sosial av meg generelt, men å bli utelatt fra å bli invitert og faktisk falle utenfor sosialt på små steder er like vondt som å være ensom fra før.
Jeg har prøvd flere ganger være imøtekommende å sosial, men når du merker det gang på gang at du blir holdt utenfor -bevisst er det ikke noe godt .
Er andre sommer jeger alene, mens andre har noen å være sammen med å hygge/kose seg.
Å alt det andre bare hoper seg opp ekstra mer.
Har mistet gnisten totalt.
Jeg blir 42.
Avatar

et nytt liv

juni 30 2018 - 09:31
Vi kan fortsette å chatte.
Til forsiden