Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom

mai 7 2017 - 11:25
I over et år nå har jeg følt meg så ekstremt ensom og deppa. Jeg har en kjæreste som jeg er glad i og bor med, har tatt lappen, har snart et fagbrev, og fyller 20 år. Men det er noe som mangler, og det er venner..
Jeg hadde noen få gode venner frem til jeg startet på videregående. Men de kuttet meg ut og fant seg andre venner. På vg2 startet jeg på en ny skole for å få en ny start, men etter en liten periode hvor jeg var supersosial og prøvde å bli kjent med så mange som mulig, så møtte jeg på en måte veggen. Jeg låste meg inne på rommet mitt hver dag etter skolen, og orket ikke å gå ut av døra før jeg måtte opp neste morgen. Jeg kom meg så vidt gjennom det skoleåret, med litt skulking og ok karakterer. Heldigvis møtte jeg kjæresten min på den tiden, som motiverte meg gjennom det.
Nå er jeg snart ferdig som lærling og har mange gode kollegaer. Det eneste jeg føler jeg mangler nå er venner jeg kan oppleve ting med. Jeg har ei "venninne" som spør meg om jeg vil være med ut å drikke en gang i blant, men utenom det har vi ikke kontakt. Jeg kan ikke snakke med henne om ting fordi jeg stoler ikke på henne. Det jeg ønsker er venner jeg kan ha det gøy og være spontan med. Jeg elsker å oppleve nye ting.
Men hvor jeg skal møte disse vennene? Å bli kjent med folk på byen har jeg jo prøvd, men med alkohol inni bildet så er jo alt glemt neste dag. Det er jo masse flere steder å få seg venner , men jeg vet liksom ikke hvor jeg skal begynne..
Jeg er så lei av denne ensomheten, men Jeg føler jeg kommer til å være venneløs for alltid.
Så jeg håpte på å møte noen her som sitter med samme følelsen og som trenger en venn
Avatar

Hei

mai 7 2017 - 15:53
Ser også etter venner, bor i Bergen. Hvor bor du hen?
Avatar

Re: Ensom

mai 8 2017 - 09:45
Jeg bor rett utenfor Tønsberg :) Vil gjerne bli venn med dere også!
Til forsiden