Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom uten familie

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom uten familie

juli 27 2021 - 15:04
Eg føler meg ensom fordi eg ikkja har familie som bryr seg. I fjor fikk eg vite av min adoptiv far at eg ikkje var vert å bli glad i fordi eg ikkje var biologisk. Dette har bidratt til at eg ikkje føler meg verdifull. Eg har alltid sett på han som pappa…
Nå er eg midt opp i ein situasjon der eg prøver å leite etter min biologisk far utan hjelp fra min mor.
Er det andre som står opp i ein liknande situasjon? Helsing ei som synest livet er håpløst akkurat nå.
Avatar

Hei

juli 27 2021 - 21:13
For å hjelpe deg å overkomme de tunge ord du hørte fra din adoptivfar..tenk at han beskriver seg selv og sin karakter..han er ufølsom og egosentrisk..Ikka la hans ord definere din nåtid ,selvfølelse og håp.Bygg deg sterk mentalt og jobb med deg selv innenfra uavhengig av andres kjærlighet og bekreftelse..He is a poor soul....Du er verdifull og du kan bare forandre hvordan du forholder deg til hans atferd..ikke hans atferd..det må jo han selv innse hvor feil dette er....Ignorer vondte ord ikke ta de personlig for de har med den emosjonelle ståsted av de som kaster sånne ord..ikke med deg..Det er bare en refleksjon av de selv ..sånne mennesker slitter med seg selv..Be strong and know your own value..hev deg over..bruk ikke energien din på teite dumme ord av en som ikke tenker før han snakker.:)
Avatar

Re: Ensom uten familie

sep 26 2021 - 17:44
Jeg er ikke helt i din situasjon, men forstår. Jeg kan å føle meg ensom og lever tidsvis veldig alene. Vit at du vil vokse deg sterkere av dette. Ikke gi opp, men bruk den tunge perioden du er i nå til å lære noe og utvikle deg. Det blir bedre! :)
Til forsiden