Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom selv om jeg har familie!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom selv om jeg har familie!

juni 6 2020 - 18:30
Er det lov å si at man føler seg ensom, selv om man har familie? Jeg har en samboer som jeg har hatt i over 20 år og to barn. Er i første halvdel av 40-årene og er mann. Har mange bekjente, men ingen virkelig gode venner. Dagene flyr og pliktene gjennomføres. Det blir aldri sånn at jeg får investert tid i andre enn familien. Dagene er så hektiske at samboeren og jeg kun snakker om barna og hva slags program de har. Når ungene har lagt seg, så er hun sliten og vil se på serier. Selv savner jeg noen å snakke med, noen å le med, finne på ting med osv
Siden dette har pågått i så mange år nå, så må jeg innrømme at jeg har blitt ensom. Ensom med alle mine tanker og drømmer. Det er vondt, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Ser at jeg ikke er i det beste forholdet, men tror ikke gresset er så mye grønnere på den andre siden. Om du har det på samme måten eller har noen gode tips, så blir jeg glad for om du deler det med meg:)
Avatar

Ensomhet

juni 6 2020 - 19:37
Jeg føler med deg jeg kjenner selv mange mennesker og har familie selv men føler meg ensom og alene kjerringa jobber hver helg og vi har knapt tid sammen
Avatar

Re: Ensom selv om jeg har familie!

juni 7 2020 - 12:15
Hei@Marker86!
Ja det er nok enkelt å havne der hvor man ikke har så mye tid til hverandre. Har du noen planer om hvordan du kan endre på dette? Selv føler jeg meg låst, så det er ikke enkelt dette. Ønsker deg en fortsatt fin søndag:)
Til forsiden