Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom og langt nede

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom og langt nede

jan 23 2017 - 14:35
Da var mandagen her og jeg har som vanlig lite å ta meg til med. Er ufør og ensom så dagene kan bli lange og ensomme. Jeg kunne jo skaffet meg en jobb, men med min psykiske sykdom så blir det vanskelig. Har funnet meg en hobby i det siste da, og det er trening. Føler det tilfredsstiller mine behov og jeg får en bedre livskvalitet på sikt. I morgen får jeg den månedlige sprøyten med Trilafon, det er godt å få medisiner som hjelper.

Har i helgen hatt besøk av en date jeg har vært en del i sammen med den siste tiden. Føler absolutt ingen kjemi, så det er nok derfor jeg er så langt nede nå. Greit å finne det ut før det går for langt også.

Siden jeg er rimelig spontan, så trenger jeg folk som jeg kan ha sporadisk kontakt med, ellers føler jeg meg fort ensom. Trenger noen som forstår mitt behov og ikke skyver meg tilside.
Har tidligere hatt falske venner som ikke lenger er tilstede, er en god følelse å finne ut av de så jeg ikke trenger meg på de mer. Derfor søker jeg venner på nettet som jeg ikke trenger å involvere meg så mye i, men ha gode samtaler uten å utlevere seg selv for mye.

Er det noen der ute som er paranoid scizofren, så er vi i samme båt. Jeg er ferdig behandlet og har i tillegg mistet min sønn oppi det hele. Vil du sende meg noen ord, setter jeg pris på det. Klem fra meg
Avatar

Hei.

jan 23 2017 - 15:22
Har snakket med deg før og jeg vil bare si at du maa ikke tenke diagnose.Du er mer enn en diagnose og det skjønner tolerante mennesker.

Men ikke del alt personlig med en gang, men det at du faktisk er i stand til aa innlede ett forhold er ett friskhetstegn.


Og hva er den rette?
Tror det er litt gi og ta, men er man for forskjellige er ikke det noe fordel da.Men mye sitter i hodet for man tror og har hørt at man maa være like for aa være sammen med noen.Det være seg venner eller kjæreste.


Lykke til!


Hilsen

We.
Avatar

Ensom

feb 21 2019 - 09:41
Hei!
Har det likedan. Hvor bor du?

Evt noen i "Nord-Trøndelag" som har lyst på en turkompis e.l? Jeg ble ufør før jul og mange år med skade har gjort noe med det sosiale. Savner å ha ei god venninne. Vil helst møtes og finne på ting i lag.
Jeg er aktiv, munter, kreativ og utadvendt.
Til forsiden