Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom og deprimert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom og deprimert

des 31 2017 - 21:57
Jeg er M40 fra Drammensområdet

Føler meg ensom, ofte uten å være helt alene. Det har blitt vanskeligere og vanskeligere med tiden å etablere nye vennskap, og jeg går og føler på en måte at min verdi og livsglede svekkes dag for dag. Samtidig er jeg frustrert og sint på meg selv, og tenker "skjerp deg, dette er ingenting å syte for". Uansett, det var deilig å få satt ord på det, på en dag der slik ensomhet ofte gnager litt mer enn vanlig.

Svar gjerne om du har det litt på samme måte og ønsker en venn/kompis.

Godt nytt år
Avatar

Re: Ensom og deprimert

jan 3 2018 - 01:24
Hei ;). Jeg har det også vanskelig med å skaffe nye venner. Neste alle de jeg har gått på skole med har fått over 20 nye venner på 6 måneder mens jeg har blitt godt kjent med 2. Du er ikke alene om dette..
Avatar

Kjenner meg litt igjen...

jan 12 2018 - 19:54
Kjenner meg litt igjen i det der... Enkelte ganger kan d være godt være helt alene også og uten noen som skal blande seg eller liksom "hjelpe" om de har fått vite bittelitt for mye... - at de tror de vet hva som er best for deg... Jo, enkelte ganger så har de brukbare forslag, men en må jo ville tung selv også- og finne ut om det er noe for deg- uten at du skal føle at du gjør ting feil om det ikke er noe for deg... Følt meg utafor mange ganger og da er d bedre alene.. men jeg har også hatt noen opp gjennom som det har vært bra kjemi med- og det er noe helt annet! -eneste er at jeg så gjerne skulle hatt litt flere av dem!:)
Til forsiden