Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom og alene, i Råde/Saltnes Østfold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom og alene, i Råde/Saltnes Østfold

aug 30 2019 - 21:06
Hei jeg er en ung man på 30, jeg har i flere år ikke hatt annen sosial kontakt enn med min egen familie, det er ikke lengre nok for meg. Jeg har igjennom det siste året bare følt meg mer og mer ensom, og har nå kommet til et punkt der jeg føler meg ensom selv når jeg tilbringer tid med familien min. Jeg er singel men det har du vel forstått allerede.

målet med innlegget mitt er jo selvfølgelig å få sosial kontakt så etter å ha snakket litt så håper jeg jo det ville vert mulig å møttes, for jeg har mange som jeg kan skrive eller snakke med, men å gå ut og få møtt noen og faktisk være sosial er det eneste som kan hjelpe mot ensomheten

Så jeg ønsker helst kontakt med jenter da jeg ikke er spesielt komfortabel med andre menn. Jeg bryr meg ikke noe om hudfarge religion eller alder, jeg ønsker rett og slett bare noen som jeg kan prate med, møte og se om det kanskje kan bli noe mer enn bare en prat ut av det.
Skriver ikke en kontaktannonse men der igjen så vet man jo ikke hvem man møter heller, jeg er snill og omtenksom alltid glad( var ihvertfall det før) og jeg har mange interesser. jeg er glad i turer i skog fjell og mark gjerne med telt. er glad i foto og design. og selvfølgelig alt det vanlige som film musikk og.....

Har veldig lyst til å gå ned i vekt og har startet å trene utallige ganger men gir opp da jeg ikke synes det er noe moro alene og ikke ser vitsen av det når jeg ikke har noen rundt meg som jeg føler jeg bør gjøre mitt beste for.

jeg kan gjerne møte noen her som selv føler seg ensom og trenger noen å prate med eller å ha sosial kontakt.

så forkortet så ønsker jeg å snakke med, kanskje møte. en eller flere jenter/damer, alder spiller ingen rolle så lenge du selv er komfortabel.

Jeg er deprimert pga ensomhet, jeg er snill omtenksom og koselig og kan prate om absolutt hva som helst.

Håper jeg hører fra noen.
Avatar

Re: Ensom og alene, i Råde/Saltnes Østfold

sep 8 2019 - 17:44
Heisann! Jeg bor ikke i Østfold området, men må appludere deg for at du tar kontakt slik.
Vet ikke hvor effektivt det er å ta kontakt her, men ønsker deg lykke til.
Vil du sjekke ut mitt innlegg?
https://www.sidetmedord.no/Forum/Ensomhet/Vil-starte-et-fellesskap-brevvenner-er-du-med
Til forsiden