Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom og Forlatt Ungmann

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom og Forlatt Ungmann

april 13 2020 - 03:25
Hvorfor er det så ekstremt vanskelig å finne venner på sin egen alder som vil treffes, snakkes osv. Er jo 7 milliarder mennesker på jorda eller mer, har jeg gjort noe forferdelig galt når jeg ikke finner venner iblant 7 milliarder mennesker eller mer om det er så at jeg har gjort noe galt eller sagt noe sårende så kan man eventuelt rette opp sakene å be om unnskyldning osv.

Ensom og Forlatt Ungmann på 27 år ifra Alta i Finnmark, Nord Norge
Avatar

Hei

april 13 2020 - 13:14
Hvis jeg bare forholder meg til det du skriver her så har jeg mest lyst til å skrike "kom deg ut, Reis!". Det er ikke 7 milliarder mennesker i Alta. Reis med et åpen sinn, begynn med aktiviteter du kan møte folk. Meld deg inn i hjelpekorps. Gjør dette og mer til uten å forvente å få venner. Bli venn med deg selv og bli kjent med folk. Det er da folk begynner å dukke opp. Ja jeg snakker av erfaring!!!
Til forsiden