Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom med andre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom med andre

jan 1 2019 - 02:18
Hei! Ehh dette er mitt første innlegg, litt skummelt men here it goes!
I de siste årene har jeg kjent på ensomhet, noen ganger kan det være en god ensomhet, som å få ro i sjela etter en slitsom dag, men som regel er det en stikkende ensomhet som svir i hjertet. Jeg føler meg ikke alltid ensom alene, men ofte med andre, spesielt venner. Jeg har sendt meldinger anonymt til folk og spurt «hva burde jeg gjøre ?» men alle sier «Finn nye venner», problemet mitt er at jeg har prøvd, men finner enten ingen eller samme mennesker med samme hensikter.
Jeg er en 17 år gammel jente, som mange andre har drukket alkohol. Å drikke er noe vennene mine synes er veldig kult, men jeg er ikke der mer. I samtaler på skolen føler jeg at jeg sitter alene, jeg blir ikke alltid inkludert om jeg ikke tar initiativ gang på gang, men da virker det som om jeg irriterer vennene mine. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre .. jeg sitter nå hjemme på nyttårsaften mens mine venner sender meg videoer fra festen de er på, jeg er invitert, det er ikke problemet. Men jeg blir ikke inkludert når jeg først er der så jeg valgte å skylde på forkjølelsen og ikke dra .
Avatar

Re: Ensom med andre

jan 3 2019 - 04:44
Hei sann.

Ja, merket selv dette med å bli litt ekskludert på skolen. Da gjerne fordi jeg ikke drakk alkohol selv. Nå er det uheldigvis en litt forferdelig drikke press/kultur i landet, så jeg kan bare håpe at I det minste noen av vennene dine godtar deg som du er.
Og at de vokser ut av det (fylle drikking altså), noe som kan ta litt tid.

Jeg har selv også måttet takke nei til drikke fester fordi jeg bare føler meg utafor der.
Og være sammen med andre men fortsatt ensom er nok den biten jeg liker minst.

Når finner man forhåpentligvis noen å snakke med her eller bare lufte tankene ^_^
Til forsiden