Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom mann i Hedmark

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom mann i Hedmark

juli 6 2018 - 16:30
Ja ensomhet er noe møkk. Bringer med seg depresjon og dårlig selvbilde pluss mer. Snakker for meg selv selvfølgelig. Jeg føler meg så fortvilet nå. Spesielt ille i sommer, men vært sånn mange år. Tror ikke jeg er alene om det. Og ensomhet kommer i så mange former. Mange opplever dette på forskjellige måter. Du og jeg er ikke like. Men kanskje vi kan være noe for hverandre?

Skriver dette her i Ensomhet. Kunne like gjerne brukt Finn venner eller Depresjon. Ble litt usikker. Så ikke bli sint da hvis det ble feil.

Jeg er en, stille, snill og grei, sjenert mann på rundt 50. Er glad i å gå tur, savner en turvenn og en som jeg kan gjøre hyggelige ting sammen med. Tør jeg drømme om at du er en jente/dame? Men én god venn er en god start.

Ellers da? Veldig glad i musikk, natur, friluftsliv. Og mitt favoritt sted er velvære avdelingen på Anker'n. Liker meg så godt der,,, medisin for hjertet mitt. Men savner selskapet "ditt" der også ❤️
Jaja,

Ta kontakt med meg hvis du har lyst. Alder er ikke så nøye så lenge du er voksen.
Avatar

hei

mai 12 2019 - 16:06
jeg bor i romedal og skal flytte til hamar skjønner deg veldig god kansje bil kjent
Til forsiden