Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom mamma!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom mamma!

mars 2 2020 - 20:03


Lang historie kort: jeg er ei dame på 29år, bor i nordnorge (Bodø) har samboer og 1 barn. Samboer jobber på båt, jeg sitter mye alene, men barnet er alvorlig syk, når jeg sier alvorlig så mener jeg at vi ikke vet hvor lenge han kommer til og leve, han blir 8år nå i mars:) men uansett vi har vært inn å ut av sykehuse i 8 år både for alvorlige grunner og sykdom, jeg har nok isolert meg veldig men sånn blir det, har og mistet mange venner pga dette, da jeg ofte ikke kan komme på ditt å datt osv...vi har en sinnsyk tøff hverdag fra før, jeg som mamma sittet jo og tenket på alt det såre rundt sitvasjonen, ikke kan jeg være i jobb, ikke har jeg Mange nære venner osv men mest av alt å bare ha noen å prate med, som Inteteserer seg i meg og mitt, det er et stort savn! Nære venniner er virkelig et savn! Savner også å kunne være en god venn for noen..Ensomheten kan spise deg opp, har kjent på følelsen! Livet er ikke for pyser, det er noe i det!
Avatar

Re: Ensomhet mamma...

mars 2 2020 - 22:21
Hei , det var trist å høre. Syk barn er verst av alt syns jeg. Livet er tøft nok og hvis i tillegg har man syk barn da krever det ekstra av super krefter. Men det er godt å kunne prate om sine følelser uten filter, uten å være bekymret for noe som helst fordomming. Her er vi , alle med våre problemer, store og små, derfor er vi her alle sammen.
Ønsker ikke å si noe klisje setninger til deg. Håper virkelig du får mye energi og god helse både psykisk og fysisk for stå i dette.
Stor klem
Ensom mamma her og
Avatar

Hei

mars 3 2020 - 11:27
Ja ikke noe grei situasjon, men man gjør så godt man kan! En dag av gangen.
Men hadde nok lettet bitte litt om man hadde hatt noen venniner omså nettvenner:)

Takk for klem hjelper på det,:-D
Til forsiden