Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom/kjærlighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom/kjærlighet

des 6 2018 - 00:19
Hei. Er en mann på 24 år gammel. Føler meg ganske ensom og tenker mye på eldre kvinner. Er tiltrukket til kvinner fra alder 29-45 år. Er det gale?

Bergen

Ønsker å snakke med noen
Avatar

Re: Ensom/kjærlighet

des 6 2018 - 03:39
"Er tiltrukket til kvinner fra alder 29-45 år. Er det gale?"

Ingen attraksjon er gal, uansett hva den er :) Seksualitet er seksualitet; det er et instinkt og er dermed helt nøytralt i konteksten av "rett og galt".

(Ens UTØVELSE/PRAKTISERING av ens seksualitet derimot, KAN selvfølgelig være "gal" hvis det innebærer å påføre andre mennesker ekte lidelse MOT deres egen vilje - eller hvis det innebærer dyr, siden dyr ikke er i stand til å kommunisere seksuelt velbehag/samtykke på en tydelig måte, slik mennesker kan.)
Avatar

Ingenting galt nei :D

des 30 2018 - 21:55
Hei det. Etter hva jeg har erfart er det ganske vanelig å være tiltrukket av litt eldre kvinner enn seg selv. Selv har jeg ikke det men har sett, hørt og fått vite av andre venner at det ofte er litt sånn men ofte litt sånn Tabulagt tema. Selv ahr jeg rare interesser selv som de fleste ville ha stilt mange rare SPM om haha. men de som ikke forstår seg på det og ikke godtar det er det bare å gå forbi. Bare finn noen som godtar deg for deg og hvordan du er. Aldri "prøv" å pass inn men eller la det skje naturlig. om alt dette gir noen mening :D Du er hvertfall ikke alene :)
Avatar

Re: Ensom/kjærlighet

des 31 2018 - 00:00
"Etter hva jeg har erfart er det ganske vanelig å være tiltrukket av litt eldre kvinner enn seg selv. Selv har jeg ikke det men har sett, hørt og fått vite av andre venner at det ofte er litt sånn men ofte litt sånn Tabulagt tema."

Bare en liten korreksjon her: Nei, det er ikke så vanlig. Det finnes slike menn, ja, men de er litt sjeldne. De fleste menn som sier at de vil ha middelaldrende/eldre kvinner, sier det fordi:

1) Det er sosialt akseptabelt for dem å gå etter eldre kvinner (i motsetning til unge kvinner), og derfor sier de heller at de foretrekker eldre kvinner, enn å si sannheten (som er at de foretrekker unge kvinner).

2) De tror ikke at de har sjans på de unge kvinnene de egentlig foretrekker, og derfor går de isteden bare etter de kvinnene som de tror de faktisk har sjans på (som er de eldre kvinnene); og derfor er det bare de eldre kvinnene de nevner når de forteller om sin egen attraksjon, siden det er de eldre kvinnene de er fokusert på.

3) De har en middelaldrende/gammel nåværende kjæreste/kone, og ønsker derfor å rettferdiggjøre sitt valg av partner, slik at de dermed ikke mister sosial anseelse over det faktum at de ikke klarer å få de unge kvinnene som de egentlig foretrekker.
Med andre ord: De ønsker ikke å innrømme til verden at de bare har tatt til takke med sin nåværende partner - for det ville være det samme som å innrømme til verden at man er uattraktiv/at man ikke har draget.

4) De har en eks-kjæreste/eks-kone som de skilte lag med da hun var middelaldrende/gammel, som de fortsatt har følelser for; og derfor går de etter eldre kvinner som minner dem om denne eks-kjæresten/eks-konen deres - selv om de egentlig foretrekker unge kvinner.

5) De assosierer "det å kunne få kvinner som er eldre enn dem selv" fortsatt litt med å ha høy status, siden det var slik det var under ungdomsskole-tiden/starten av tenårene - hvor de eldre kvinnene da var litt mer fysisk utviklede enn både de yngre og jevnaldrende kvinnene, og det gav da en mann enda høyere status om han kunne få eldre kvinner enn de yngre og jevnaldrende kvinnene.De fleste menn er biologisk programmert til å foretrekke unge jenter. Så observasjonene dine må derfor skyldes én eller flere av de faktorene jeg har nevnt ovenfor - eller at du tilfeldigvis kjenner en del av de sjeldne mennene som faktisk biologisk foretrekker middelaldrende/eldre kvinner.
Avatar

Re: Ensom/kjærlighet

des 31 2018 - 00:42
Hvor tar Gresshoppe kl 00:00 dette fra?
Avatar

Re: Ensom/kjærlighet

des 31 2018 - 01:28
akershusøst:
Research + erfaring + en god forståelse av evolusjonspsykologi. Dette er hva jeg driver med i livet. "Menneskelig attraksjon" er på en måte "fag-feltet" mitt.

Husk: Vi lever i en verden full av hyklere. Så livets faktiske sannheter finner man ofte ikke på overflaten; man trenger research & erfaring for å kunne se bak fasaden.
Avatar

Re: Ensom/kjærlighet

des 31 2018 - 05:59
Vel, det er greit å vite på hvilken bakgrunn slike påstander er kommet.Så ønsker jeg fyren fra Bergen som ønsker å snakke med kvinner fra 29 - 45 masse lykke til!
Avatar

Re: Ensom/kjærlighet

des 31 2018 - 09:15
akershusøst: "Vel, det er greit å vite på hvilken bakgrunn slike påstander er kommet."

Enig. Bakgrunnen for en påstand er minst like viktig som selve påstanden. Men det jeg har påstått her om mannlig tiltrekning er uansett ganske velkjente faktum som de fleste mennesker har observert i livet sitt, hvis de tenker over hvilke type jenter som har mest draget på menn generelt. Så påstanden min bør ikke komme som noe "sjokk" for noen.
Til forsiden