Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom jente, trenger noen å snakke med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom jente, trenger noen å snakke med

mai 3 2018 - 21:28
Jeg er en 22 år gammel jente som sliter med ensomhet. Jeg har ingen nære venner lenger. Jeg har noen få bekjente jeg møter en gang i blant, men jeg kjenner at det ikke er nok for meg. På videregående ble jeg alltid inkludert og stadig invitert med på ting. Men etter det ble det bare sjeldnere og sjeldnere. Jeg har ofte prøvd å ta initiativ til å finne på noe med noen, men får alltid til svar at de enten ikke har tid, eller ikke gidder. Jeg har også blitt dolket i ryggen flere ganger, av de jeg trodde var mine nermeste venner. Og nå har jeg ingen lenger. Jeg føler meg utrolig ensom og savner sårt noen jeg kan dele tanker med og finne på ting sammen med. Jeg har en stor og god familie, men det er ikke det samme som å ha nære venner. Det er utrolig slitsomt å gå rundt å kjenne på det å være ensom og føle på det at man ikke blir likt av andre.
Avatar

Hei

mai 3 2018 - 22:06
Jeg er en 18 år gammel jente. Jeg har kjent på ensomheten selv. Selv har jeg slitt en del psykisk og har følt meg mye ensom på grunn av det. Har folk rundt meg, men føler meg alene. Om du ønsker noen å dele tanker med og snakke med, så er det bare å sende en melding:)
Avatar

Hei

mai 4 2018 - 13:47
Kjenner meg igjen i det du sier. Sendte deg en melding og venneforespørsel. Så bare si fra om du vil prate
Avatar

:)

mai 4 2018 - 21:01
heisann:), har sendt deg ein melding:)
Avatar

.

mai 4 2018 - 21:51
Sendte deg en mld ☺️
Avatar

Jente 16

mai 13 2018 - 14:25
Vet jeg bare er 16, men håper det går greit... sende meg melding?
Avatar

Hei!

mai 14 2018 - 07:38
Sendte deg en venneforespørsel og melding!
Avatar

Hei!

mai 14 2018 - 12:50
Har sendt deg melding og venneforespørsel. :)
Avatar

bli kjent

mai 14 2018 - 17:53
Sendte deg melding også, men skriver kort versjon her æv.

Kan godt prøve å bli kjent, men hva slags interesser har du? hva gjør du om dagen?
Og om du vil møte folk ansikt til ansikt, hvor i landet er du fra?
Avatar

kjenner meg igjen

mai 16 2018 - 07:32
og jeg er ei to barns mor. selv om jeg har barn så kjenner jeg meg så igjen i det du sier. jeg pleier å leke "redde" synkende båt. jeg later som jeg er bekymret for en tilfeldig person jeg møter på gata, så tar jeg kontakt med alle i omgangskretsen til denne personen. etterpå sier jeg at vi må bli venner fordi jeg har prøvd så hardt å redde personen. funker hver eneste gang!
Avatar

Kjenner meg igjen i ensomheten

mai 17 2018 - 17:53
Hei! Jeg kjenner meg veldig igjen i alt dere skriver. Har alltid vært glad i å være alene, men i det siste har jeg hatt det veldig tungt. Synes ikke det å være alene er deilig lengre, kjenner bare veldig på ensomhet og klump i magen. Send gjerne melding:). Er ei ung jente fra Stavanger:)
Avatar

Heihei

juni 22 2018 - 18:26
Ønsker å bli venn m deg
Avatar

Hei!

juni 23 2018 - 07:55
Forstår godt hva du mener. Jeg også ble/blir utestengt av alle rundt meg, og har ingen og være med på fritiden. Er veldig kjipt å være den som sitter hjemme når alle andre er ute på ting.
Hadde vore veldig hyggelig å komme i kontakt med deg. Send gjerne en melding om du vil.
- jente, 20
Til forsiden