Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom i jul, romjul og rundt nyttår. Vi er kanskje fler?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom i jul, romjul og rundt nyttår. Vi er kanskje fler?

des 27 2022 - 23:43
Jeg ser at "alle" samles og feirer jul med sine kjære. Og drar på romjulsfester. Og planlegger nyttårsfester. Jeg sitter bare som en tilskuer til andres liv, føles det som. Noen ganger blir jeg overrasket når jeg hører min egen stemme, fordi jeg ikke har sagt et ord høyt på flere dager.

Min egen familie samles i juleselskap med nærmere 30stk. Jeg vet at jeg ikke blir invitert, men sosiale medier viser meg hvor fint de har hatt det.

Jeg bryr meg ikke så mye om at jeg er det utstøtte, sorte fåret. Det lever jeg greit med til vanlig. Men julen er sår og tøff.

Avatar

ensom

des 31 2022 - 01:29
jeg å er svært ensom i jul, romjul og rundt nyttårsaften. Hver gang jeg er hjemme fra skolen så er jeg svært ensom selvom jeg kan se grunnen til det er fordi jeg bor på internatskole og bor på skolen når jeg har skoledager, altså at det er svært stor kontrast fra da jeg er på skolen og har folk rundt meg i 16timer mens når jeg kommer hjem så er det bare familie. Er greit det å, liker familien koser meg med de, men når jeg ser alle andre ute med venner eller fester så skal jeg si at jeg føler meg ensom når min eneste venn hjemme i min kommune alltid er opptatt i helgene og er nesten like uinvitert som meg.
Avatar

svar

jan 1 2023 - 20:46
føler med deg

vært i over en uke alene nå

ingen telefon

ingen melding

ja, det med å høre sin egen stemme er rart, men jeg må snakke med meg selv noen ganger vare for å se om jeg har en stemme
Til forsiden