Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom i et forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom i et forhold

sep 29 2019 - 18:02
Når man begynner og se at man er veldig ulike i et forhold,og man går over til og leve et praktisk forhold for barna sin skyld,og har egne helseplager selv,kan man føle på ensomhet.
Man føler seg utilfreds,og vil helst gi opp forholdet,men strekker seg lenger for og holde ut,11 år,med de siste årene uten mye tegn på kjærlighet i forholdet,man har ikke mye glede sammen i hverdagen,det meste dreier seg om og ta seg av barna,men begynner og kjenne at alle fortjener og ha det bra,jeg savner nærhet,og mannen er ikke så opptatt av det,noen som kjenner seg igjen,fint og høre fra noen som har det litt likt.
Avatar

Re: Ensom i et forhold

okt 8 2019 - 19:27
Det høres ut som at det kan være lurt å oppsøke et familierådgivingskontor. Der kan en få hjelp med å finne igjen kjæresten sin i sin samboer. Det skal ikke koste noe å ha timer der og det skal finnes sånne kontorer i hele landet.
Til forsiden