Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom i Bergen

nov 23 2017 - 09:30
Har rukket å bli 40 år no (mann). Ikke veldig lett å si at man er ensom iblant og savner venner. Sånn er det for øvrig med meg: Etter en skilsmisse for en tid tilbake ble det veldig klart for meg at nettverket mitt er veldig begrenset. Joda, kollegaer og 2 barn har jeg, men ikke noen gode venner man kan finne på noe med, sende noen meldinger til når noe er bra eller dårlig, eller rett og slett bare når man vil prate om løst og fast. Dette savner jeg veldig. Ser at livssituasjon med 2 barn (7 og 8 år) halvparten av tiden, og en jobb som innebærer en del kveldsarbeid, setter begrensning på tid og mulighet til å dyrke vennskap (har oftest fri på dagtid). Har likefult tro på at det fins tid til å møtes, og i hvert fall tid til å sende noen meldinger osv. Jeg er en oppriktig, lojal og ærlig person, og ser på meg sjøl som optimist med bakkekontakt. Jobber i helsevesenet. Hobbyen min er løping, og blir gjerne med på en løpetur. Så er det ikke vanskelig å spørre om jeg blir med på andre ting også, fjelltur, kafe, kino, konsert, ut på byen osv osv. Er en åpen person som kan snakke om alt mellom himmel og jord, og også lytte til alt mellom himmel og jord. Om du er dame eller mann, ung eller gammel, så er likevel det viktigste at hjerte er på rett plass om du vil ta kontakt.
Avatar

Vil gjerne være kameraten din

juni 29 2018 - 11:30
Hei, jeg er en mann på 41 år som bor i Bergen og er i en lignende situasjon som deg. Har nylig blitt separert fra min kone og har to barn (7 og 9 år)som vi har halvparten av tiden hver. Jeg er fra Oslo opprinnelig, men vi flyttet til Bergen da min kone kommer derfra. Jeg savner et nettverk og venner i Bergen og føler meg ofte ensom. Har ingen familie i nærheten. Jeg er en omgjengelig, pålitelig og grei kar som har mange interesser. Hovedinteressen er foto, men jeg er gjerne med å gå turer, sykkelturer, er med på kino og konserter, pub, fotballkamper osv. Jobber mest dagtid, jobber også i helsevesenet. Kanskje vi kan bli venner?
Til forsiden