Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom hver dag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom hver dag

mai 9 2018 - 16:11
Jeg er så alene og ensom hver eneste dag. Jeg prøver å holde ut hver dag men jeg er så sliten av å prøve og alikevell ikke få det til. Jeg er elendig i det sosiale og føler meg bare ubrukelig siden jeg aldri får til selv om jeg prøver så godt jeg kan.

Heldigvis har jeg hundene og uten dem så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. De er de eneste. Samtidig er det trist å tenke på at de er de eneste som er glade i meg akkurat sånn som jeg er. De dømmer med aldri
og de baksnakker ikke og slenger dritt.
Avatar

Føler med deg..

mai 9 2018 - 17:21
Kjipt å være ensom dag ut og dag inn. Har det på samme måte disse tider. Siste innspurt mot eksamen og lesinger går treeegt. Enda verre at stoffet sitter i noen timer, og er forsvunnet igjen dagen etter. Har også noen ekstra triste dager. Sola skinner og supert vær ute og burde syklet, men har ikke ork eller lyst.

Sender deg forespørsel, så kanskje vi kan være ensomme sammen. :) (virtuelt)
Til forsiden