Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom gnist

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom gnist

aug 13 2022 - 22:40
God kveld.
Jeg sliter mye med ensomhet og dårlig selvbilde. Føler alle rundt meg stifter familie og har mange venner.
Vet ikke hvor vanlig det er å være ufrivillig singel som 37åring, men føler jeg ikke hører til her i denne verden.
Er så heldig å ha jobb, egen bil og leilighet. Jeg har ingen venner og heller ikke mye kontakt med familien min.
Er veldig tungt å holde hodet oppe når man ikke føler seg verdsatt.
Skulle gjerne funnet ei jente/dame å bli sammen med, stifte familie med, men må nok bli gladere i meg selv før andre kan bli glad i meg???
Jeg har ingen sykdommer, er frisk og rask, er egentlig heldig som bor i Norge, men det er frustrende å vær alene på alt.

Andre som er i samme situasjon som meg, eller føler det samme?
Avatar

Re: Ensom gnist

aug 14 2022 - 22:46
Hei.Trist at du har det så her….Det er mange som har det sånt tror jeg nok men det er blitt tabu å snakke høyt om det?Du er verdifull..du føler deg ikke verdisett lettere kanskje fordi din opplevelse bunner seg dypere at man ikke føler seg inkludert og verdisett av din familie kanskje?Eller at du var den som måtte distansere deg fra de grunnet noe..Det er alltid en grunn for det..man skal helst ikke gjøre det ..hvis det er mulig nok å komme til en kompromis som ikke er skadelig for deg selv emosjonelt. Synes du skal vare stolt å ha klart å stå på egne bein ..at du har klart bygge deg opp til en selvstendig menneske selvom du har familien på avstand..Det beviser at du har pågangsmot og selvtillit...Det er og vanskeligere å knytte nære vennskap og å ha tillit til andre hvis de nære relasjoner har ikke vart så nære? Husk at samfunnet er mer preget av ustabile relasjoner,det finnes svikt overalt..og mange overfladiske mennesker..Heldivis finnes håp og majoriteten er kloke snille mennesker og de finnes i overskudd..Snakk med fastlege og søk hjelp å lette ryggsekken av tunge steiner…for å kunne få forståelse og bedre selvfølelse ..Du er verdifull..Mange har venner og familie og føler seg ensomme likevel..Du må finne en mening i hverdagen..kanskje å hjelpe Moen hjelper deg selv også å komme noen nær..Hå til Røde Korset og bidra med hjelp der eller frivilig arbeid?:)Sender deg en medmennesklig omtanke :)
Til forsiden