Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom eller bare tafat

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom eller bare tafat

juli 21 2020 - 00:38
Hei

Gutt 29 fra vestfold

Sitter å tror jeg føler på ensomheten, eller er jeg bare tafat som ikke tar kontakt med andre?
Jeg føler jeg hadde flere gode venner tidligere som jeg stadig kunne møte og finne på ting.

For ca 8år siden tok jeg valget om å flytte fra bygda jeg er fra for å få kortere vei til jobb, etter 3-4år følte jeg for å flytte tilbake der jeg kom fra.
Iløpet av disse årene med mindre kontakt med venner pga bodde lengre unna (ca 30-40min kjøring), tøbbel med søvn og lite overskudd etter jobb hadde det naturlig nok skjedd mye.

Alle tidligere venner har fått seg samboer og flere har fått barn, prøvde i starten å oppretholde kontakten med venner men dette føltes ikke riktig. venner hadde skjeldent tid til å møtes og ta en prat og hadde fult opp med egen familie og unger.
Jeg har vel aldri helt vært den ekstroverte typen, og det å finne seg nye venner føles og virker vansklig.

Noen som har tanker rundt dette?
Avatar

Re: Ensom eller bare tafat

juli 22 2020 - 08:27
Kjenner meg litt igjen da jeg flyttet fra hjemplassen/områdene rundt for ti år tilbake ift utd. Bor nå 3.30t reisevei fra vennekrets, men har noen få å forholde meg til her jeg er nå samtidig som har en relativt sosial jobb.

Men det er viktig å pleie vennskap en fikk fra barne og ungdomsalder, og selv om det er lang reisevei drar jeg på noen av fellestreffene de har ila året for å opprettholde kontakt, gode venner gror ikke på trær, og du må selv være med å vanne de som planten for å se resultat.

Tenker sånn umiddelbart at 30-40min reisevei for deg er nok bare en bagatell, de fleste idag bor rundt en times tid hvis dem holder til i nærbyer/områder. Dine er nok opptatt i småbarnsperioden, men de føler sikkert for å ha treff og egentid dem og. Kanskje dere kunne lagt fellesgruppe for chat på facebook for å holde litt kontakt, evt at du tar initiativ til at dere samles en gang hos en av dere?

Til forsiden