Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom eller bare alene?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom eller bare alene?

sep 7 2009 - 14:56
Det er jo i grunn stor forskjell på å være for seg selv og det å være ensom. Selv er jeg alene det aller meste av tiden. Er vel blitt såpass vant med det at ensomheten uteblir. Det hender riktignok at ensomheten sniker seg innpå og da får man behov for sosial omgang av en eller annen art. Har merket meg at alkohol er en trigger for ensomhet i mitt tilfelle. Noen ganger lurer jeg på om jeg egentlig er ensom hele tiden. At jeg bare distraherer meg selv fra å tenke på det fordi jeg ikke takler følelsen. Er jo ikke science fiction med litt forsvarsstrategi heller.. Man er jo ikke interressert i å gå rundt i et elendig humør hele tiden heller.. Jeg mener, det er lov å være deprimert men jeg syntes det blir litt mye av det til tider.

Har vel blitt en teknologislave med tiden. Behovet for å "unnslippe" hverdagen er nok sterkere enn det jeg er for tiden. Det føles godt å kunne gi slipp på hverdagen og la kopekassa fylle timene. Hadde vel blitt smårar om jeg skulle ha sittet for meg selv i stillhet alene....
Avatar

Re: Ensom eller bare alene?

nov 22 2009 - 09:59
Ikke lett å finne passende omgivelser, har jo erfaringer basert på valg fra fortid og fortids muligheter. Ikke lett å finne nye omgivelser basert på nåtid.
Til forsiden