Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom dag inn og ut

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom dag inn og ut

mars 9 2020 - 18:34
Ensomheten ødelegger meg... Hvor lenge til skal jeg man holde ut? Er bare som å leve for å eksistere. Man føler seg som et null og ikke noe verdt. Tenker ofte er ikke vits i å leve dette liv når man har det så vondt som jeg har det. Har følt meg mye brukt og trakasert i livet. Det har ødelagt meg veldig. Er 34 og bor i Oslo. Lei.no
Avatar

Re: Ensom dag inn og ut

mars 9 2020 - 20:14
Anbefaler deg å gjøre et nettsøk etter aktivitetshus i Oslo. Det er et lavterskeltilbud som fins i flere av bydelene, for folk som har/har hatt erfaring med psykiske helseproblemer. Det tilbys gjerne ting som kreative aktiviteter i tillegg til å fungere som et sosialt møtested.
Avatar

..

mars 10 2020 - 19:34
Er aktivitetssenter der hvor jeg bor men,det er ikke så mye som skjer der... Også sliter jeg med angst så ikke bare å komme seg dit...
Avatar

Re: Ensom dag inn og ut

mars 10 2020 - 20:52
Du er ikke i noen form for behandling for angsten, eller?
Avatar

..

mars 12 2020 - 11:20
Går til dps 1 dag i uka
Avatar

Re: Ensom dag inn og ut

mars 12 2020 - 11:58
Ok, så bra. Hva med å prøve ut gruppeterapi også, for å dekke noe av det sosiale behovet? Kanskje Angstringen kunne vært noe for deg hvis det tilbudet fins i din kommune. Det er gruppeterapi som ledes av tidligere deltakere fremfor terapeuter.
Du har sikkert prøvd medisinsk behandling også?
Til forsiden