Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom alenemamma..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom alenemamma..

mai 11 2013 - 00:38
Da var vist fredagen over og man burde egentlig sove, men jeg vil bare gråte, men det kommer ikke ut. Ligger her og hører på min lille datter som sover så søtt og savner uskyldige barneår uten bekymringer. Nå føler jeg meg bare alene i verden selv om jeg er så heldig å få bo hjemme hos min mor og far og har all verdens støtte!

I dag skulle vært en hyggelig jentekveld med min bestevenninne, men hun syns det var viktigere å bli igjen med en annen jente som ikke ville være alene i campingvognen ei natt. Som om at jeg ikke kom til å være alene da når resten av familien er på reise? Hun kom til å ha så dårlig samvittighet om hun holdt avtalen med meg, men det skulle vel ikke være så ille andre veien...

Jeg savner så å ha flere venner å være sammen med, som så mer enn bare utsiden og masken man alltid tar på.. Savner en armkrok og en kjæreste som vil ha meg for den jeg er. Men savner mest å trives i mitt eget selskap som jeg gjorde før. Nå går det bare en evig strøm av "samtaler" i hodet mitt som jeg ikke får slått av og de omhandler bare alt det vanskelige:-(

Min lille datter forstår heldigvis ikke så mye enda, men kan jo ikke fortsette å ha det sånn som nå så veldig mye lengre. Vil jo nyte hver dag med henne og glede meg over det vidunderet hun er♡
Avatar

Hei

mai 11 2013 - 13:20
Jeg er også alenemamma...hvor i landet bor du da? og hvor gammel er du?
Håper å høre fra deg!.
Avatar

Hei:)

mai 11 2013 - 22:30
Jeg er også alene med barn.Lite venner og jobber ikke.Er fra Drammen.-
Avatar

Hei

mai 11 2013 - 22:42
Jeg har akkurat flyttet fra Drammen og nordover da jeg så at jeg måtte ha familien i nærheten, ellers så skulle vi kanskje prøvd å møtes.
Håper du finner noen flere som er alenemamma i Drammen. Om du har baby vet jeg Amatea har mor/barn gruppe som jeg egentlig skulle gå på.
Avatar

Hvor gamle er dere?

mai 12 2013 - 12:10
Takk for forrige svar
Avatar

Hei igjen

mai 12 2013 - 23:34
Jeg er 28
Avatar

alenemamma i drammen her:)

april 6 2021 - 11:36
Hei:) jeg er en jente på 40 år som blir alenemamma i november 2021,bor i drammen sentralt og vil gjerne bli kjent med andre alenemødre:)
Til forsiden