Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom Rogaland

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom Rogaland

juni 30 2019 - 23:58
Hei. Jeg er en mann i slutten av tjueårene som nylig har blitt uføretrygdet på grunn av unnvikende personlighetsforstyrrelse. Det har så klart vert en lettelse siden jeg nå slipper å bekymre meg for fremtiden med tanke på økonomi. Men nå har nye problemer dukket opp. Jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre med resten av livet mitt. Har de siste månedene hatt ett intenst ønske om å finne noen og dele livet med. Men aner ikke hvor jeg skal begynne. Har aldri hatt kjæreste før og har på grunn av sykdommen min ett svært begrenset sosialt nettverk. Bor hjemme med foreldrene mine og er som sagt uføretrygdet, ingen av delene er ett pluss i forhold til og finne seg en jente. Gå ut på byen er helt uaktuelt. Har tenkt på nettdating, men da er jeg vell avhengig av og ha ett bilde av meg selv på profilen og det er også et veldig stort steg for meg og ta. Livet føles veldig håpløst ut akkuratt nå. Savner nærhet med ett annet menneske. Vet ikke hvor lenge jeg kan leve sånn som dette.Jeg vet jo at jeg bør fokusere på å bli bedre til og takle sosiale situasjoner, men uten noe håp eller motivasjon er det ikke lett og få til. Er redd for og være ensom resten av livet.
Avatar

hei

juli 5 2019 - 22:33
Takk for svar. Det kan være en mulighet, Vet det finnes ett par vernede bedrifter i nærområdet her. Det er vell kanskje den beste muligheten jeg har til og bygge opp ett sosialt liv. Tror jeg skal tenke litt over det. Vet du hvem jeg må kontakte for og søke om plass?
Avatar

Re: Ensom Rogaland

juli 25 2019 - 22:00
Hei, skjønner deg godt. Er selv kjent med unnvikende personlighetsforstyrrelse. Bare ta kontakt om du ønsker. Men er kun ute etter en samtalepartner her inne.
Til forsiden