Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En nett kompis eller venninne som vil ha kontakt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En nett kompis eller venninne som vil ha kontakt?

nov 25 2017 - 18:23
Hei
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal åpne opp for å kunne "normalisere" et søk etter en kompis eller venninne i Kristiansand som har utfordringer, med det mener jeg angst,ensomhet ja litt blanda gryte med psykisk utfordringer.
Det er ofte tabu og kanskje skremmende for noen å skulle komme innpå folk med disse forskjellige utfordringer.

Personlig er jeg plaget med angst og levd et liv fyllt med dritt som har skadet dette med å stole på andre, eller skape helt alminnelige relasjoner.
Vil gjerne prøve å komme i kontakt med mennesker som ikke dømmer og ikke har forventninger. Men å dele og le med likesinnet virker kanskje, føler jeg riktig.
Avatar

Hei :)

feb 11 2018 - 23:49
Hei! Jeg er en Ung mann på 22 år og jeg er født i 95. Og jeg er veldig omsorgsfull ovenfor alle sammen! Jeg er veldig rettferdig og har en grei personlighet sånn som alle i min Familie sier om meg, jeg er veldig interessert i og høre mer om deg og kanskje bli bedre kjent med deg, men jeg er fra Sørlandet og bor i Mandal! Men jeg er ganske mye i Kristiansand med en kollega av meg, så har jeg kjøreskolen min der inne. Mvh en Ung mann på 22 år. :))
Til forsiden