Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En demon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En demon

sep 5 2017 - 03:40
Jeg lever med en uendelig trang for å være alene. Det er så depressivt og ensomt her jeg er, men hver gang jeg er i ferd med å knytte meg til noen så isolerer jeg meg enda mer. Jeg vil ikke at noen skal bry seg om meg. Helst ikke vite at jeg eksisterer. En sjelden gang drar jeg meg ut av skyggen med et stille rop om hjelp, men etterlater meg bare dritt før mørket griper om meg igjen.
Avatar

Re: En demon

sep 8 2017 - 21:16
Jeg kjenner på noe av det samme - si gjerne fra om du vil skrive mer på pm.
Avatar

Hei

sep 10 2017 - 22:45
Føler at du nå er inne i en tid der det er lettere for deg å ha det vanskelig. En er da i det vante og en risikerer ikke svik, avvisning o.l. en vil heller ikke oppleve den store skuffelsen.
Du må jobbe med deg selv og gjøre deg selv sterkere slik at du kan tåle nederlag bedre. For å få det bra må du tåle det negative også.
Jeg vet ganske mye hvordan det kan være. Det er et fenomen jeg tenker mye på . Så hvis du vil diskutere det så er jeg her.
Til forsiden