Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Drifter, behov og ensomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Drifter, behov og ensomhet

juni 26 2020 - 11:27
Det var et fint innlegg, Veividere... Det er et godt første skritt for meg i alle fall. Noen som prøver å forstå hva en går igjennom. Ikke prøver å snakke rundt grøten. Det er selvfølgelig like galt at du skal ofre deg for en drittsekk som at greie menn ikke får noen. Jeg tror dog at type menn som meg og mman er mer lik deg enn de menna. Det er mest det sexuelle behovet og kulturen rundt kjønnsroller kanskje som skiller en "nice guy" fra en pleaser dame.

Håper virkelig du slipper å havne utfor flere dritt menn, eller menn i det hele tatt når det er uønsket. Så trist at dårlige menn har ødelagt kjærlighetslivet for deg.

Om det å være tydelig, må jeg si jeg har prøvd så godt jeg kan mange ganger. Men sier jeg for mye om livet og problemer, ser de fleste meg ikke som noe langtidspotensiale. Går jeg for noe mer sexuelt er de fleste damer negative eller i tvil og velger deg bort i ettertid. Jeg forestiller meg dog at damene går og har ons eller affærer med andre "hottere" menn rundt neste sving. Det er en vond tanke. Nå skjønner jeg at du og ikke alle er den typen selvsagt
Avatar

Hei Veividere? :-)

juni 26 2020 - 17:30
Takk for svar Veividere? og takk for din forståelse!

Jeg var også en pleaser-type og er det nok litt enda, og det kan gå ut over en selv, det kan bli selvutslettende.

Jeg også har hørt i senere tid at enkelte hadde vist interesse for meg, jeg bare tok ikke signalene, forsto dem ikke eller klarte ikke å tolke dem, kanskje jeg ikke turde å tro på dem, jeg vet ikke. Det har ikke skjedd så mange ganger da skal sies, som jeg vet i hvert fall.

Synd du har dårlig erfaring med menn, jeg unner alle sammen å finne seg en god partner, jeg sier som Ingenvitsen; så synd at dårlige menn har ødelagt kjærlighetslivet for deg. Men kanskje med tiden at du er heldig og finner en snill mann som er mer tydelig på hva han vil! :-) Ting kan jo endre seg tenker jeg, men nå sier du jo at du har valgt å være singel og at du føler deg ferdig med menn.

Og det går an det også, å være singel, det fins fordeler med singellivet også! Jeg har vært singel i over 10 år nå, og man blir jo i og for seg vandt til det også, men det er denne ensomheten da som er vanskelig for min del, pluss jeg har behov om nærhet som jeg føler bare er en plage hvis jeg ikke får tilfredstilt dette behovet. Det er liksom naturen i meg som har bestemt dette, og jeg føler jeg bare er nødt til å "følge ordre" om jeg skal ha det bra. Men så hører jeg om folk som har kjæreste/samboer/partner også som føler seg ensomme, tosomhet eller hva det heter, kanskje er ikke gresset grønnere på den andre siden.

Tror du har helt rett, menge kvinner finner seg nok menn som har relativt høy status, penger, heldig med utseende og heldig med helsa si, men som kanskje ikke er blant de snilleste eller mest omtenksomme, mens de snille og omtenksomme mennene med lavere status og dårligere helse må være mye alene. Fins nok en del damer også som har vanskeligheter med å finne seg noen, vil jeg tro.

Skal ta det rådet til meg! Om det å være tydelig, takk for det! :-)

Husk å ikke være for hard mot deg selv, vi har en tendens til å være det mot oss selv, jeg er sikker på at du er en god mor, og det at man viser kjærlighet ovenfor sine kjære er vell det viktigste! :-)

Beklager at jeg ikke svarer deg bedre.
Avatar

Takk begge to

juni 27 2020 - 12:53
for fine svar.

Jeg er litt tom, vet ikke hva jeg skal skrive, annet enn at jeg virkelig ønsker for dere å finne kjærligheten. Ja, en ting jeg tenkte på... de mennene som var interesserte i meg hadde jeg møtt naturlig gjennom livet, en var en barndomsvenn, en annen møtte jeg på en skole jeg gikk på. Jeg har tro på at man kan møtes gjennom aktiviteter; turgruppe, kurs, hundetrening om man har hund, altså finne noe som interesserer en og begynne med det.

Men jeg er meg og har ikke prøvd å gå i deres sko.

Klem fra meg til dere begge to
Avatar

Jeg må si at

juni 28 2020 - 11:54
jeg forstår det dere skriver om fysiske behov. Livet er ikke lett... man kan leve i ekteskap/samboerskap uten å få dekket sine behov, av forskjellige grunner, man kan leve alene og ha sterke behov og lengsler.. oppriktig talt så tror jeg at det bare er noen få som har det ordentlig bra på den måten. Selv har jeg aldri hatt det ordentlig bra - på den måten, selv om jeg har vært i forskjellige langvarige forhold.

Livet, kjærligheten, behovene... sannelig ikke enkelt
Avatar

Re: Drifter, behov og ensomhet

juni 28 2020 - 15:57
Ja. Ser jo den, veividere. At mange har det veldig dårlig i forhold og med sexliv, som jeg selv lengter etter. Det er vel litt kjønnsforskjeller ute og går der også. Jeg har behov uavhengig om det er et forhold eller ikke. Damer ser ut til å kunne leve uten, om det ikke er rett fyr inn i bildet
Avatar

Ja...

juni 28 2020 - 17:19
jeg har begynt å forstå at vi er forskjellig bygd..
Til forsiden