Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Drifter, behov og ensomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Feil: mulig å redusere testosteronnivået

juni 8 2021 - 02:47
Legen din Musicman er i beste tilfelle ignorant. Det å dempe testosteronnivået er medisinsk mulig. Testosteron er mulig å øke…og redusere.
Avatar

Re: Drifter, behov og ensomhet

juni 9 2021 - 00:12
Hehe :-p

Ja den låta må du skjekke ut! ^^ Ikke noe som slår eargasm, når man får frysninger over noe man lytter til som er så sinnsykt bra! ^^

Hmm ja. Kvinner er sikkert like hete i trøya som oss menn eller hva jeg skal si.

Jeg tror legen min mente at det ikke fantes noen medisiner for å bli kvitt seksualdriften, det finnes medisiner for å dempe sikkert, men ikke bli fullstendig kvitt. Beklager hvis jeg var misvisende. Tror ikke jeg skal minske testosteronet mitt fordi jeg har hørt at det kan være en grunn til at man blir deprimert! Mulig jeg husker feil. Så jeg er vell stuck med disse driftene sikkert. Men hvem vet hva fremtiden bringer, kanskje treffer jeg noen helt tilfeldig som er like utsultet som meg når det kommer til intimitet og nærhet! :-p

Håper dere alle har en fin kveld B-)
Avatar

Re: Drifter, behov og ensomhet

juni 9 2021 - 20:15
Hmm ja.

Ja ikke sant, jeg tror ikke det er noe sjakktrekk å senke testosteron- nivået. Pluss jeg tror ikke jeg har så høyt testosteron-nivå fra før heller!

Jeg har jo så å si ingen erfaring med kvinner, i hvert fall ikke når det kommer til den seksuelle biten, kanskje jeg finner meg ei dame som ikke har noe imot ett «oppussingsobjekt»? Noen hun kan forme som hun vil på den fronten haha. Det er isåfall det som blir redningen tror jeg. :-p Bare så synd at livet mitt skal være styrt av frykt! Frykten står i veien for meg til å i det hele tatt prøve å finne meg ei dame! Jeg må trosse den, kjempe mot den, ikke la den vinne. Kanskje jeg bare skal sette på «Empire Falls» av Primordial og betale for de der Tinder- greiene. Kan jo bare prøve med en måned i starten! Jeg vet da f.

Hva syns du om låta da? Bra nerve i den! :-)
Avatar

Oppussingsprosjekt :-p

juni 9 2021 - 23:24
Jeg får opplyse om det i starten, kanskje skrive det i Tinder-bioen min :-p Pluss at jeg er Slayer-fan, kanskje jeg finner meg ei heftig mental-dame også! :-p Lov å håppas som svensken si! :-p
Avatar

Seksualitet og kropp

juni 11 2021 - 19:40
Jeg fins ingen å snakke med om seksualitet og kropp, jeg lider!!!
Avatar

Re: ung og dum

juni 15 2021 - 16:05
Det var leit å lese at du ikke har det bra. :-( Skulle ønske jeg hadde noe oppløftende si! Det virker til å være samvittigheten som plager deg mest, har du snakket med henne i nyere tid? Kunne det ha hjulpet deg? Bare å fått det av brystet det som plager deg eller hva det heter. Jeg har ikke så mye peiling på slikt, eller hva man bør gjøre i slike situasjoner, så kanskje ideen min er helt feil, jeg vet ikke. Har du noen du kan få snakket mer med om dette? Noen som har litt mer peiling enn hva jeg har på slike ting! Går du til psykolog?
Avatar

Davellan90

des 31 2021 - 01:01
Snakk med henne og bli ferdig med henne for hun har nok gått videre,vi kan alle gjøre feil og det har jeg også gjort. Sitte her angre nå gjør neppe noe godt. Jeg skal prøve ta mitt eget råd ;)
Til forsiden