Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dere som ikke har venner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dere som ikke har venner

des 2 2019 - 09:00
Dere som ikke har en eneste venn hva gjør dere for å få dagene til å gå ? Jeg har 1 barn og samboer men ingen venner jeg kan snakke med om problemer, besøke, finne på ting sammen med. I tillegg er jeg arbeidsledig så jeg sitter bare her inne å surfer facebook opp og ned hele dagen mens mitt barn er i barnehagen.

Har holdt på sånn de siste 5 årene og nå begynner det å slite veldig på psyken, humøret og formen.
Avatar

Re: Dere som ikke har venner

des 2 2019 - 10:48
Jeg pleier å gjøre noe jeg brenner for eller noe jeg liker å gjøre. Det pleier oftest å lette på humøret mitt.
Jeg pleier å skrive i dagboka mi sider opp og sider ned. Kanskje du liker å lese en bok? Du har helt sikkert en favorittbok liggende hjemme som du kan lese litt i. Du kan høre litt på musikksjangeren du liker best. Du kan finne på noe med din samboer, kanskje spille et spill eller et kortspill.
Prøv deg litt frem! Facebook kan være artig det også noen ganger, men det er bra at du er bevisst og vet at nå må du gjøre noe med dette her.

Lykke til!
Avatar

Takk

des 2 2019 - 14:10
Hei Foreverdarkness.

Takk for kommentaren din =)

Det satt langt inne og skrive et innlegg i en annen diskusjon her tidligere i dag om at jeg er venneløs og søker skikkelige venner. Har prøvd i 5 år men nå klarte jeg det endelig.


Bøker liker jeg, absolutt men har endt opp med at jeg ikke klarer konsentrere meg om noe. Vil så gjerne gjør noe men motivasjoner spiller ikke på lag, og da er det vanskelig å lese bøker.

Men det med dagboken hørtes veldig ut som noe jeg kunne gjort. Da får jeg ut følelsene, tankene og de er kun for my eyes only. Det skal jeg prøve, takk !
Avatar

Hei

des 5 2019 - 20:51
Jeg fant forresten en god venninne her på sidetmedord.no så det er mulig. Bra jobba Hesahesa at du turte å skrive her. Å sette ord på ting er med å få ballen til å rulle oppover ????
Til forsiden