Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dating eller manglen på

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dating eller manglen på

mai 21 2020 - 05:05
Har igjen vært aktiv på dating sider en stund,
blir så lei meg av og aldri ende opp med noen og chatte med en gang.
Har fått hjelp til omgjøring av profiler , bilder og til og med meldingene jeg selv sender.
Avatar

Re: Dating eller manglen på

mai 25 2020 - 10:17
Ikke en eneste date de siste fem årene, blir bare sittende her alene.
Grått mye igjen de siste dagene.
Avatar

Re: Dating eller manglen på

mai 25 2020 - 15:40
Ensomhet er tungt å bære. Har du andre meningsfulle relasjoner i livet ditt?
Avatar

Re: Dating eller manglen på

mai 25 2020 - 21:21
Har et par kamerater, en mor og en halvbror som jeg har kontakt med.
Kan ha det kjempe hyggelig hos venner for så og bryte ut i gråt når jeg kommer hjem.
Ønsker så gjerne og ha noen her og bygge en framtid med, prøver alene men det mangler noe vesentlig.
Avatar

Re: Dating eller manglen på

mai 29 2020 - 12:32
Skjønner at det føles tungt i lengden. Hva med å prøve å komme i kontakt med noen via en sosial fritidsaktivitet i stedet? Vet at de tilbyr noe som heter singelturer hos DNT iallfall, evt. kan det kanskje hjelpe å bare komme seg mer ut blant folk, enten det er via turgrupper eller noe annet.

Jeg kjenner selv mye på ensomhet pga. en begrensende tilstand jeg ikke får gjort så mye med, så jeg har vært enslig i mange år. Det er noe dritt, men det er sånn jeg kommer meg best mulig gjennom det selv iallfall, ved å fylle livet mest mulig med andre gleder. F.eks låner jeg hunder, som er den beste metoden så langt for å holde ensomheten på avstand.
Avatar

Re: Dating eller manglen på

mai 30 2020 - 22:16
Har aldri klart eller likt organiserte aktiviteter, selv ikke det som handler om hobbyene mine eller noe.
Avatar

Re: Dating eller manglen på

mai 30 2020 - 22:57
Da tror jeg det handler om å komme seg ut av komfortsonen. Hvis metoden man prøver ikke får ønsket resultat, så må man tenke nytt.

Du kan også vurdere om det kan være gunstig å utredes for om du har et psykisk helseproblem, iallfall hvis du sliter med sterke, negative følelser over lenger tid. Det er helt naturlig å være nedstemt i perioder av livet, uansett om det skulle involvere en diagnose eller ei, men jeg bare tenker at det er forskjell på å føle seg ensom fra tid til annen, og det å føle seg så nedfor av å ikke ha en partner at det hemmer en i hverdagen.

Som nevnt har jeg heller ikke hatt mulighet til et forhold på flere år, og det er helt klart tungt, men jeg kommer meg gjennom dagene uten å gå helt til grunne så lenge jeg har andre meningsfulle relasjoner å lene meg på. I perioder av livet har jeg vært helt knust av sorg og ensomhet som i ettertid har vist seg å henge sammen med ubehandlet psykisk ubalanse, så det er bare derfor jeg tenker det kan være verdt å sjekke ut.

Avatar

Re: Dating eller manglen på

mai 31 2020 - 06:24
Har vært i kontakt med dps etter at jeg snakket med fast legen, ingen ting der som hjalp.
Har ikke noe med og komme meg ut av komfort sonen, har bare helt siden jeg var et lite barn ikke likt organiserte aktiviteter,
Driver med ganske mye forskjellig men kan ta bue-skytinga som et eksempel. Dette er noe jeg har drevet med I mange år, ved en tilfeldighet fant jeg ut at det er en klubb helt i nærheten og tenkte at det kunne være en fin arena for og mulig treffe noen.
Var aktiv der litt over ett år, noe som gjore at jeg gradvis mistet lysten på å skyte og til slutt stoppet helt. Tokk mange måneder etter at jeg sluttet før intressen kom tilbake.
Avatar

Re: Dating eller manglen på

mai 31 2020 - 14:30
Det fins andre ting du kan prøve for psykens del, som gruppeterapi, medisinsk behandling eller private psykologer (med driftstilskudd, så du betaler kun egenandel). Selv om tilbudene dessverre ikke er like gode over hele landet, så kan det lønne seg å undersøke det med legen.
Avatar

Re: Dating eller manglen på

mai 31 2020 - 17:13
Vet med sikkerhet at det ikke hjelper meg.
Avatar

Re: Dating eller manglen på

juni 1 2020 - 07:54
Skjønner ikke hvorfor alle skal få en til og "akseptere" at man ikke treffer noen og dele livet med.
Er veldig fornød med det sosiale livet mitt slik det er utenom på det området.

Alt går bra ellers i livet har mye og drive med og har en ganske hektisk hverdag.
Litt frustrerende at bare er andre menn som har lyst på kontakt, spesielt da jeg ikke føler for og ha flere venner en de jeg har nå. Det har med tid og energi og gjøre, skal jeg ha flere venner så blir det mindre kontakt med de jeg allerede har.

Skjønner at jeg er veldig heldig som har såpass gode nære venner, uansett er savnet etter en livspartner veldig sterkt.
Gjør så vondt og aldri få en melding tilbake eller noe på disse dating sidene.
er i god fysisk form og har en del og tilby slik ellers også.
Avatar

Re: Dating eller manglen på

juni 1 2020 - 15:29
Jeg har virkelig ikke sagt at du skal akseptere noe som helst. Jeg har kun vist deg medfølelse ved å relatere til situasjonen din, men det evner du visst ikke å ta til deg overhodet. Skjønner ikke engang hva slags respons det er du egentlig ønsker når du åpenbart ikke er interessert i å prøve andre tiltak, og jeg allerede har anerkjent hvor dritt livet er som ensom, men det er ikke snakk om å vise et snev av takknemlighet for mitt forsøk på å gi deg støttende respons. Akkurat det er en generell ukultur her inne som skuffer meg mer og mer, og jeg tror ikke jeg er den eneste som mister interessen av å engasjere meg i andres problemstillinger når det tas så dårlig imot.
Avatar

Hei gummihjerte

juni 5 2020 - 21:59
Jeg setter pris på deg.
Avatar

Jeg skjønner deg - Gummihjerte

juni 14 2020 - 02:51
Engasjement krever en god del energi så jeg forstår deg godt Gummihjerte. Er relativt enig med alt du har skrevet i forhold til råd også.


Om en skal finne en partner, eller komme seg ut på dating fronten og ting ikke har fungert såpass langt så men rett og slett prøve nye ting. Om en er fornøyd med "vennene" sine og relativt nettverk så er jo det en ting som kan sette en generell stopper for det. Også så kommer det jo an på hvor kresen en er når det kommer til hele partner konseptet (som kan være greit nok), men det gjør det ikke noe lettere.

Men jeg tror det som satt en reel stopper på hele denne tråden var "Vet med sikkerhet at det ikke hjelper meg". Det gjør det veldig vanskelig og definere fram et svar som kan hjelpe - Om en utdyper hvorfor en 100% vet at det ikke hjelper så er det litt bedre.

Har heller ikke hatt noen "luck" på dating fronten, men jeg fokuserer på selvutvikling for tiden og har godtatt for min del at det skjer når det skjer. Selv om det føles surt og leit. Så jeg føler med situasjonen din Haoth.

Jeg har også alltid vært en fyr som aldri har vært interessert i fester, møte folk i nye grupper, men av min egen erfaring så kommer det av at jeg aldri var generelt glad i meg selv. Og da blir bekostningen og jobbe med meg selv, for min egen del. Og deretter prøve igjen.

Ett generelt råd kan være og prøve noe som ikke er datingsider. Av og til så kan sånne sider virke litt overfladisk. Og sette seg opp for "failure" er jevla surt, men til mer en gjør det, til mer selvtillit får en, og til slutt så har det ikke noe og si. Det ender opp med og bli mindre "pressure" også. Og godta at en kan få litt "rejections" er litt bra tenker jeg, fordi da sitter en ikke fast på samme plass over lenger tid og øke sannsynligheten at du kommer deg ut av skallet når du snakker med folk.

Dette var vertfall mine generelle tanker. Håper alt står bra til med dere alle. :)
Avatar

Takk, mrsfreak <3

juni 14 2020 - 03:31
Og takk Guts, det setter jeg veldig pris på.

Jeg vet altfor godt hvor vondt det er å stange hodet i veggen av ensomhet når man i tillegg ikke har lett for å komme seg ut og møte folk. Jeg skjønner også godt hvor lite det frister å prøve diverse behandlingstilbud når man først har hatt dårlig erfaring med noe av det. Det er ikke som om jeg kaster meg over nye behandlingsforsøk når ting forverrer seg, bare fordi jeg har funnet noe som hjelper til en viss grad, men noe må man liksom gjøre om man vil ha en endring.

I mitt tilfelle er kombinasjonen av fysiske og psykiske begrensninger så stor at jeg ikke har overskudd til å prøve meg på dating engang, og det er kun derfor jeg deler hvordan jeg prøver å kompensere for det for å gjøre tilværelsen så levelig som mulig.

Selv om jeg ikke føler det så mye nå for tiden, så tror jeg generelt at det er håp, men man må gjerne jobbe litt for det også, etter min erfaring.

Ønsker dere alle en så god sommer som mulig.
Avatar

Re: Dating eller manglen på

juni 14 2020 - 08:35
Det jeg mente med vet at det ikke fungerer er at jeg har prøvd kontakt med behandlere ganske mye men blir bare sintere av da.
Prøvd både med medisiner og forskjellig samtale terapi, blir bare sint og dålig av det, er faktisk etter at jeg prøvde slike ting at jeg datt ut av arbeidslivet.
Til forsiden