Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Coronadag 164

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Coronadag 164

des 3 2020 - 05:33
Da er det gått 164 dager siden dagsenteret og alle andre fysiske "velkommen inn" tilbud stengte... Stolt av at jeg har klart meg så lenge, skjønt det begynner å ta på, man har mindere å gå på når livet viser frem sin bak. I dag får jeg ringe til dagsenteret og plage dem med meg og mitt. Er dog relativt heldig for selv helt uten familie og slikt, så har jeg en morsom venninde jeg kan ringe til minst en gang pr uke, og en kamerat jeg kan gå tur med en gang i uka, pluss en syk x og en skranten hund jeg hjelper hver dag. (Det er ikke bare-bare det heller men...) Andre som kjenner seg igjen?:) Da ønsker jeg dere en god dag videre. mvh onlyhuman.
Avatar

Respekt!

des 3 2020 - 22:43
Så fint at du har noe å klamre deg fast i, i en veldig vanskelig tid. Heier på deg, meg, oss og alle. Stor klem fra meg!
Til forsiden